Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top cele mai bune destinatii pentru a admira apusul de soare

Nimic nu se compara cu o seara de vacanta incheiata cu cel mai frumos apus de soare. Fie ca alegi…

By AncaP , in Topuri din lume , at July 2, 2015 Tags: , , , , ,

Nimic nu se compara cu o seara de vacanta incheiata cu cel mai frumos apus de soare. Fie ca alegi sa mergi intr-un oras oarecare, la plaja sau la munte, fie ca esti fan Statele Unite sau ca visezi sa mergi in India, noi iti spunem care sunt cele mai bune destinatii pentru a admira apusul de soare.

680-little-cayman-sunset-cayman-islands-2-dec-14

Little Cayman, Insulele Cayman. Mai putin cunoscuta ca si insula Grand Cayman, Little Cayman este o bijuterie inca necunoscuta din Caraibe. Cu plajele sale linistite, cu marea sa cu apa cristalina si cu peisajele sale splendide, vei putea admira aici cele mai frumoase apusuri de soare.

Malibu, California. Surferii si cei care iubesc sa faca baie in mare adora apusul de soare de aici. Este cel mai bun loc din Los Angeles pentru a face asta

Denver, Colorado. Denver ofera o priveliste minunata asupra Muntilor Stancosi. Apusul de soare din spatele celor mai impozante zgarie-nori din centrul orasului si muntii ofera un spectacol minunat.

680-goa-india-beach-sunset-2-dec-14

Goa, India. Este una din cele mai frumoase destinatii exotice din lume. Atrage turisti de peste tot care vin sa admire apusul de soare de la bordul unui vapor, extrem de relaxant si si inspirant.

Insulele Coronado, California. Este o regiune din San Diego celebra pentru plaja sa si pentru hotelul sau mitic. Sa admiri aici apusul de soare in spatele liniei de orizont de la Oceanul Pacific de pe o plaja cu nisip auriu este un spectacol magnific. Mai ales daca ai o companie foarte placuta.

Amsterdam, Tarile de Jos. Cu o multime de canale, Amsterdam nu este numit degeaba si Venetia Nordului. Apusurile de soare sunt unice aici si incredibil de romantice. Un tur cu gondola pentru a le admira este cea mai buna idee.

680-red-rock-canyon-sunset-las-vegas-nevada-2-dec-14

Las Vegas, Nevada. Apusurile de soare din celebrul Sin City sunt un spectacol minunat. Cel mai bun loc pentru a le admira este Red Rock Canyon.

Jodhpur, India. Un oras supranumit si orasul albastru care este un savant amestec intre culturile indiene. Apusul de soare de aici este unic si iti va ramane cu siguranta gravat in memorie.

680-ipanema-beach-sunset-rio-de-janeiro-brazil-2-dec-14

Rio de Janeiro, Brazilia. Apusul de soare de pe plaja Ipanema este unul din cele mai frumoase din lume.

Insulele Maldive. Sunt definitia insasi a paradisului. Apusul de soare de aici este la fel de maiestuos ca si insulele. Un spectacol linistit si minunat unic in lume.