Thursday, June 8, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 7 plaje magnifice cu nisip negru

Plaje cu nisip alb, ape cristaline si o ambianta tropicala? Deja sunt un lucru extrem de banal…. Sunt prea multe….

By AncaP , in Topuri din lume , at July 6, 2015 Tags: , , , , ,

Plaje cu nisip alb, ape cristaline si o ambianta tropicala? Deja sunt un lucru extrem de banal…. Sunt prea multe. Nu-i asa? Daca te-ai saturat deja de ele, ce ar fi sa incerci plajele cu nisip negru? Un fenomen cauzat de catre activitatile vulcanice care creeaza niste plaje suprarealiste si extrem de frumoase. Iata cateva recomandari.

ajuy_beach_fuerteventura_spain_680

Plaja Ajuy, Fuerteventura, Spania. Chiar daca nu se recomanda sa faci baie aici, este o plaja destul de populara din Spania. O plaja cu un nisip fin si negru care se afla in apropiere de Grota Piratilor. Ia-o pe urmele piratilor care isi ascundeau comorile aici si lasa-te sedus de frumusetea peisajelor.

muriwai_auckland_new_zealand_680

Muriwai, Aukland, Noua Zeelanda. Situata in partea de vest a Aukland-ului, Muriwai poseda aproximativ 100 km de maluri si unele din cele mai frumoase plaje cu nisip negru. Un loc popular pentru surf cu faleze si peisaje spectaculoase.

vik_iceland_680_0

Vik, Islanda. Aici vei putea descoperi o exceptionala plaja cu nisip negru si cu incredibile formatiuni stancoase. Nu incerca insa sa faci baie in ocean. Vei ingheta.

punaluu_hawaii_us_680

Paja Punalu’u, Hawaï. Datorita activitatii vulcanice de aici, vei putea descoperi cateva plaje magnifice cu nisip negru. Plaja Punalu’u este marginita de palmieri si este o zona protejata datorita testoaselor pe cale de disparitie.

el_golfo_lanzarote_volcanic_bay_spain_680

Lago Verte, Lanzarote, Spania. Lago Verde se afla chiar in exteriorul frumosului satuc alb El Golfo. Face parte dintr-un crater de vulcan pe jumatate stins cu o laguna de un verde deschis din cauza algelor in forma de croissant langa o plaja de nisip negru.

lost_coast_california_680

Lost Coast, California, Statele Unite. 129 km de plaje si de cea mai frumoasa natura. Cei care iubesc soarele trebuie sa s pregateasca pentru o plimbare mai lunga deoarece plajele sunt izolate, deci mult mai pasionante.

waianapanapa_maui_680

Plaja Wai’anapanapa, Muai, Hawaï. Din nou Hawaï. Pe coasta vulcanica a celei de-a doua insule, Maui, vei gasi cele mai magnifice plaje cu nisip negru. In parcul national Wai’anapanapa vei gasi plaje spectaculoase care poarta acelasi nume.  Nu vei putea inota din cauza curentilor, puternici, dar poti sa iti « inmoi » picioarele in apa si sa profiti de privliste.

Comments

comments