Thursday, March 23, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 6 destinatii pentru toamna anului 2015

Vrei sa mai evadezi in lume inainte de sosirea iernii? Iata o selectie cu cele mai bune destinatii pentru toamna…

By AncaP , in Topuri din lume , at July 22, 2015 Tags: , , , , ,

Vrei sa mai evadezi in lume inainte de sosirea iernii? Iata o selectie cu cele mai bune destinatii pentru toamna anului 2015. Fie ca iti doresti sa prelungesti vara, sa eviti supra- aglomerarea din timpul verii sau pur si simplu ca iubesti toamna cu peisajele sale minunate iata care sunt destinatiile ideale de descoperit.

Pentru ultimele raze de soare – Tel Aviv, Israel. Daca vrei sa iti mai intensifici bronzul la sfarsitul verii, du-te la Tel Aviv unde soarele inca este puternic. Nu mai sunt multi turisti in aceasta perioada pe cele 16 plaje ale litoralului iar briza lejera va crea o ambianta minunata. Gordon – Frishman este cea mai populara plaja in aceasta perioada.

the-best-autumn-destinations-02

Sevilia, Spania pentru a mai putea profita de razele soarelui si de caldura. La Sevilia, vara temperaturile ajung si pana la 40 de grade. Dar toamna este paradisul pe pamant. Un parfum de portocali invadeaza strazile, pietele de la umbra sunt pline de localnici si te poti plimba pe racoare prin locurile de aici pentru a descoperi cartierele populare care mai poarta inca o amprenta araba.

the-best-autumn-destinations-09

Pentru culorile toamnei, Ontario, Canada. Pentru a admira schimbarile spectaculoase cu care vine toamna, trebuie sa ajungi in Ontario. Nu foarte departe de Toronto se afla Parcul Provincial Algonquin, cu paduri, lacuri si rauri. Poti sa te plimbi in canoe pentu a descoperi spectacolul oferit de artari si de stejari care au cele mai puternice tonuri de rosu. O promenada prin Niagara Parkway ofera o panorama cu adevarat spectaculoasa.

toscana

Pentru sezonul recoltelor- Toscana. Aici se da cea mai mare importanta recoltelor. Si in septembrie  sau octombrie aceasta regiune se impodobeste cu cele mai frumoase nuante, miresme si sunete. Poti participa la culesul strugurilor, la vantoarea de truffe sau la recolta maslinelor.

patagonia

Pentru a prelungi vara – Patagonia, Argentina. Din septembrie si pana in noiembrie este vara in Emisfera de Sud. Este momentul in care natura renaste si animalele ies din adaposturi. Poti observa si balenele, sa te plimbi cu calul, sa te plimbi cu kayak-ul sau cu biciclete in mijlocul unor peisaje spectaculoase.

Pentru prima zapada- Islanda. Este locul ideal pentru a profita de primii fulgi de zapada. Poti aduna coacaze, sa admiri focile care se intind pe plajele cu nisip negru, sa te incalzezti la izvoarele cu apa calda sau sa participi la primele vanatori de Aurore Boreale.

 

Comments

comments