Top 6 colturi de paradis de descoperit in Jamaica

Photo of author

By AncaP

O cultura incredibila, plaje superbe, recifi colorati, dar si jungle luxuriante. Jamaica este o destinatie turistica perfecta pentru cei care vor sa evadeze, sa se relaxeze si sa traiasca mereu ceva nou. Iata cateva colturi de paradis de descoperit in urmatoarea vacanta.

jamaique1

Montego Bay- esenta insasi a tarii. Montego Bay este al doilea oras ca marime din Jamaica si capitala turistica de aici. Nu este greu de inteles de ce. Are o industrie culturala in plina dezvoltare, o multime de posibilitati de excursii aventuroase, restaurante, viata nocturna dar si complex de lux pe plaja. Are ce oferi oricarui tip de turist. Te poti impregna cu cea mai autentica si frumoasa cultura locala in centrul orasului sau sa mergi pe cea mai frumoasa plaja – Doctor’s Cave

Ocho Rios- sporturile nautice la ele acasa. Un oras de pe coasta foarte popular, Ocho Rios reprezinta cea mai buna optiune pentru cei care vor sa petreaca si sa profite de viata la maximum. Aici poti face scufundari, surf, sa faci plimbari cu vaporul, sa interactionezi cu delfinii, cu rechinii, sa mergi la parcul tematic Mystic Mountain, sa faci un safari cu ATV-ul….

Negril si plaja 7 Miles. Negril este un veritabil paradis tropical,  o destinatie populara pentru luna de miere, mai ales datorita apusurilor sale de soare. 7 Miles este considerata a fi una din cele mai frumoase plaje din lume si iti va lasa amintiri memorabile.

Kingston- exploreaza cultura insulei. Kingston este cel mai mare oras din Jamaica, celebru pentru bogatia sa culturala si viata sa nocturna animata. Trebuie sa vizitezi aici Trench Town Culture Yard si muzeul sau, dar si celebrul Muzeu Bob Marley pentru a afla mai multe despre cultura reggae.

Port Antonio- mai aproape de natura. Ideal pentru persoanele care vor ceva diferit si vor sa se plimbe pe potecile minunate din natura si sa faca scufundari in recifi de corali. Port Antonio este un veritabil colt de paradis cu padurile sale luxuriante si cu apele sale turcoaz.

Coasta de Sud – personalitate si carisma. Aici poti descoperi adorabile satucuri de pescari, un litoral minunat, o arhitectura car dateaza de secole, cascade naturale si paduri tropical umede. Cea mai buna destinatie pentru a explora natura salbatica.