Friday, June 18, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top 6 cele mai bune bai din Budapesta

In urmatorul tau sejur dn orasul spa-urilor trebuie sa profiti pentru a te relaxa intr-una din cele mai luxoase terme….

By AncaP , in Topuri din lume , at July 26, 2015 Tags: , , , ,

In urmatorul tau sejur dn orasul spa-urilor trebuie sa profiti pentru a te relaxa intr-una din cele mai luxoase terme. Daca vrei sa lasi deoparte stresul cotidian trebuie sa iti faci timp sa te relaxezi si sa descopri secretul tineretii eterne intr-una din aceste magnifice terme. Nimic nu poate fi mai relaxant decat o baie calda si Budapesta are  cele mai bune locuri pentru relaxare. Te vei relaxa, rasfata si vei putea descoperi si traditiile locale.

gellert

Gellert. Baile Gellert sunt o alegere excelenta. Aici vei descoperi o magnifica piscina patrata dar si mai multe bai termale in interior si exterior. Baile cu aburi « Art Nouveau » sunt magnifice. Vara vei putea sa faci baie intr-o piscina imensa cu valuri in aer liber.

Szechenyi. Aflata in inima parcului principal al orasului, acest vast complex este locul ideal pentru a relaxa vara datorita celor trei piscine cu valuri. Mai poti testa aici o jacuzzi si o piscina sau poti juca sah.

kiraly

Kiraly. Una din cele mai vechi bai de aici. Dar si una din cele mai mici. A fost construita de turci in secolul al XVI-lea si a stiut cum sa isi pastreze arhitectura specifica, mai ales acoperisul octogonal. Un loc foarte frumos pentru relaxare cu patru piscine termale.

Rudas. Aflata pe malul Dunarii, aceasta baie ofera una din cele mai frumoase privelisti asupra Budapestei. O spa circulara care se afla pe acoperisul locului de relaxare ofera o priveliste asupra raului si cartierului Pest. Construita tot de turci, baia este un loc magic cand soarele intra prin gaurile domului sau.

veli bej

Veli Bej. Hotelul Csaszar are un complex termal in stil turc la cele mai inalte standarde. Baile de aici sunt foarte moderne si bine echipate. Aici vei gasi un tavan din sticla, o sauna incalzita cu lampi cu infrarosu….

Lukacs. Daca vrei ceva mai local, vei gasi aici putine inflorituri arhitecturale. Dar vei gasi si cinci piscine termale care pot trata o multime de probleme. Complexul dispune si de un hammam, de o sauna dar si de un « spital » care propune ingrijiri medicale pe baza de apa.

 

 

Comments

comments