Saturday, February 24, 2024
Afli informatiile care conteaza


Top 5 sfaturi pentru alegerea costumului de mire

Daca este sa te gandesti la cele mai importante momente ale vietii, cu siguranta, unul dintre ele este nunta. Fie…

By Razvan Nemesu , in Sfaturi , at July 21, 2015

Daca este sa te gandesti la cele mai importante momente ale vietii, cu siguranta, unul dintre ele este nunta. Fie ca esti barbat, fie ca esti femeie, momentul in care spui da si te hotarasti sa iti petreci viata alaturi de o alta persoana este extrem de important. Evident, persoana care este mereu in centrul atentiei este mireasa, insa acest lucru nu inseamna ca mirele nu trebuie sa faca nimic pentru a avea o imagine perfecta. Acesta trebuie sa invete sa danseze, sa invete cum sa se comporte cu invitatii de la nunta si evident, sa invete totul despre modul in care trebuie sa se imbrace, in asa fel incat sa nu fie nevoit sa piarda vremea proband sute de costume de mire, ci sa poata sa ia o decizie in cel mai scurt timp.
Daca urmeaza sa te casatoresti si esti in pozitia in care trebuie sa cumperi un costum de mire, iata cateva sfaturi care iti vor oferi economie de timp, de bani si evident, o imagine cat mai buna:
  • Alege un costum de mire creat de un brand cunoscut. Desi vei purta o singura data in viata acest costum, trebuie sa fie impecabil, deoarece este imbracamintea din cea mai importanta zi a ta. Alege costume de firma, cum ar fi costumele Filip Cezar. Este adevarat ca trebuie sa tii cont si de buget, insa evita sa achizitionezi cele mai ieftine variante de pe piata;
  • Achizitioneaza un costum la comanda. Este un aspect foarte important. Exista o multime de costume gata realizate, insa un costum la comanda va fi intotdeauna o optiune mai buna, deoarece aduce o multime de beneficii. Practic, comandand un costum, vei avea un outfit creat perfect pentru corpul tau si te vei simti extrem de confortabil pe tot parcursul nuntii.
  • Acorda atentie la detalii si la accesorii. Ceasul, camasa, cravata, pantofii sau cureaua sunt de o importanta colosala atunci cand esti mire. Chiar daca nu sunt elementele principale ale unui costum, pot sa schimbe total intregul aspect al imbracamintii tale. Alege o camasa de ceremonie Filip Cezar  , un ceas de buna calitate, o cravata dintr-un material placut la atingere, cu un model elegant si placut si niste pantofi care sa fie cat se poate de confortabili si care sa iti poata oferi o imagine excelenta.
  • Tine cont de sfaturile gasite pe internet, care prezinta modul in care trebuie sa fie ales un costum. Exista multe variante de costum de mire, insa nu toate ti se potrivesc. Este bine sa te informezi despre varianta care este perfecta pentru inaltimea, pentru greutatea sau pentru structura ta corporala. Fiecare detaliu conteaza, incepand de la numarul de nasturi pe care ii are sacoul, pana la modul in care este facuta linia pantalonului.
  • Alege un material de buna calitate. Costumul de mire trebuie sa aiba un material de foarte buna calitate. De regula, bumbacul si lana sunt variantele cele mai populare, insa poti opta si pentru variante sintetice, combinate cu variante naturale.