Sunday, February 25, 2024
Afli informatiile care conteaza


Top 12 mijloace de transport pentru a trai cea mai frumoasa aventura

Cu motocicleta, cu trenul, cu camila, cu elicopterul sau cu un 4X4… poti calatori in vacanta si sa profiti de…

By AncaP , in Topuri din lume , at July 15, 2015 Tags: , , , , ,

Cu motocicleta, cu trenul, cu camila, cu elicopterul sau cu un 4X4… poti calatori in vacanta si sa profiti de cele mai frumoase sau insolite mijloace de transport. Iata o lista cu mijloacele de transport care te vor face sa traiesti cea mai frumoasa aventura si sa descoperi cele mai incredibile peisaje din lume.

Flaam-Railway-Norway-740

Cu trenul prin Norvegia – calea ferata Flåm. Un mic satuc norvegian care are doar 500 de locuitori, Flåm are o atractie turistica foarte importanta – trenul. In 45 de minute de calatorie de la Flåm la Myrdal vei descoperi cele mai fabuloase peisaje printre care si cascada Kjosfossen, una din minunile naturale de aici.

Pe camila in Israel- desertul Neguev. Desertul Neguev a fost mult timp locuit de beduini care traiau in compania camilelor. O plimbare cu camilele te va face sa te simti ca si un beduin de aici.

Pe motocilcleta prin Botswana – Insula Kubu. Insula Kubu este un loc magic din inima Parcului National Makgadikgadi Pans. In realitate nu locul ci drumul face ca experienta sa fie unica. Pentru a ajunge aici trebuie sa mergi cu motocicleta sau cu un 4X4 pentru rutele cu nisip.

Cu vaporasele prin Venetia. Chiar daca gondolele sunt un simbol al orasului te poti plimba cu vaporasele pe Marele Canal. Vei descoperi orasul sub o cu totul alta latura.

Safari in Kenya- Parcul National Masai Mara. Rezervatia Masai Mara este o adevarata placere pentru cei care iubesc natura si animalele. Cea mai buna idee – un safari in jeep pentru a observa animalele in mediul lor natural.

madeira

In tukxi la Madeira- tuk tuk electric. Tukxi este un fel de tuk tuk electric, o modalitate ideala de a descoperi Funchal.

Cu bicicleta in Austria – drumul alpin Grossglockner. 48 de km de drumuri printre preerii si munti de 150 de metri. Drumul alpin te va duce pana la Edelweißspitze. Celalalt drum te va face sa descoperi peisajele minunate de la Grossglockner.

151-1

Cu elicopterul in Arizona deasupra Marelui Canion. Un moment magic de trait deasupra minunii Vestului American.

Autobuzele Chicken din Guatemala. Sunt vechi autobuze scolare redecorate pentru a se ajunge mai usor la satucurile de aici. O experienta insolita cu pui si capre pe acoperis.

O plimbare cu sania trasa de caini in Norvegia. O plimbare prin frumoasa vale Vass pe 16 km. O experienta senzationala.

01_78a801ed1aa5701b7d4b1a023aa79ac1

Cu balonul cu aer cald deasupra regiunii Cappadoce. O experienta de neuitat care are loc in zori deasupra peisajelor magnifice n timp ce albastrul cerului contrasteaza cu nuantele balonului

Cu telfericul prin Roosevlet Island, New York. Te poti plimba la inaltime si sa traversezi East River pana pe insula si sa te plimbi prin parc.