Friday, June 9, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 10 orase incredibile de vizitat noaptea

Esti obisnuit sa profiti de frumusetea oraselor pe timpul zilei? Ce ar fi sa le descoperi sub un unghi total…

By AncaP , in Topuri din lume , at July 16, 2015 Tags: , , , , , ,

Esti obisnuit sa profiti de frumusetea oraselor pe timpul zilei? Ce ar fi sa le descoperi sub un unghi total diferit si sa le vizitezi cand se impodobesc cu mii si mii de lumini? Cand luminile se aprind, marile orase devin cele mai fermecatoare destinatii turistice. Iata cateva dintre ele.

toronto-at-night

Toronto. Cel mai mare oras din Canada are un turn celebru – CN, unul din cel mai mare din lume. Peisajul este superb pentru o plimbare nocturna.

Rio de Janeiro. Cel mai vizitat oras din America Latina ofera din Corcovado o priveliste spectaculoasa asupra orasului. Cand luminile se aprind la caderea noptii, spectacolul este incredibil.

maxresdefault

Hong Kong. Orasul Hong Kong este pur si simplu magnific noaptea. Numerosii zgarie-nori de aici ofera un peisaj magnific de lumini si de sunete, mai ales in zona Tsim Sha Shui.

Berlin. Berlin este o destinatie foarte la moda in Europa. Catedrala sa, poarta Brandebourg, monumentele sale si cartierele au o cu totul alta fata in perioada Festvalului Luminilor.

Seattle. O imagine tipica din Statele Unite o reprezinta Space Needle care se poate admira in multe seriale. Noaptea aici este la fel de frumoasa ca si la New York datorita zgarie-norilor luminosi de aici.

3532340427

Shanghai. Cel mai populat oras din China are strazi si cladiri nocturne demne de un science-fiction. Aici sunt neoane de toate culorile si orasul are o viziune futurista asupra lumii.

Istanbul. Vechiul oras Constantinopol este unul din cele mai frumoase din Europa cu atractiile sale – Sfanta Sofia, Topkapi, Bosforul….toate aceste locuri sunt si mai frumoase cand sunt iluminate.

Sevilia. Perla Andaluziei este un loc ideal pentru plimbari mai ales seara cand temperaturile scad putin. Piata Spaniei dar si Turnul de Aur trebuie sa fie vizitate neaparat noaptea.

lyon_by_night_by_tomberysr

Lyon. In decembrie mai ales, Lyon se impodobeste cu mii si mii de lumini. In saptamana din jurul datei de 8 decembrie are loc Sarbatoarea Luminilor unde vei descoperi sub un unghi diferit opera si pietele luminoase de aici.

Un port faimos si o opera la fel. Ziua sunt impresionante dar seara dupa apusul soarelui sunt magice.

Iata cateva orase unice, de descoperit altfel dupa ce soarele apune. Au toate ceva unic, special, de neuitat… cea mai buna idee pentru urmatoarea vacanta.

Comments

comments