Thursday, March 23, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 10 cele mai frumoase lagune din lume

Apa turcoaz, nisip fin, decor paradisiac… aici vacantele incep cu adevarat. Unde? In cele mai frumoase lagune din lume. Unde…

By AncaP , in Topuri din lume , at July 25, 2015 Tags: , , , , , , , ,

Apa turcoaz, nisip fin, decor paradisiac… aici vacantele incep cu adevarat. Unde? In cele mai frumoase lagune din lume. Unde altundeva?

Albastrul azur al cerului se intinde cat vezi cu ochii deasupra unei ape turcoaz si a unui nisip alb, doar zgomotul apei rupe linistea… fa o calatorie cu noi in cele mai frumoase lagune.

nouvelle-caledonie-600x391

Lagunele din Noua Caledonie. Marginite de cea mai mare bariera de corali din lume, acestea sunt cu siguranta cele mai frumoase lagune din lume. In plus, sunt inscrise si in patrimoniul Unesco.

Laguna din Bora Bora, Polinezia Franceza. O sublima laguna presarata cu munti si cu recifi, cu o apa incredibil de cristalina si de un turcoaz sublim.

moorea-600x402

Golful Cook, Moorea, Tahiti. Laguna de aici este maiestuoasa si inconjurata de golful Cook, un golf al carui nume vine de la celebrul capitan. O laguna maiestuoasa, salbatica si plina de contraste.

Laguna St. François, in partea de est a Insulei Grande Terre, Guadalupe. Aici vei gasi o plaja cu cel mai fin nisip, cocotieri, 150 de hectare de privelisti minunate si un loc ideal pentru diferite activitati nautice.

Kwajalein-lagoon

Laguna Kwajalein, Insulele Marshall. Este a doua laguna ca marime din lume cu 97 de insule, toate la fel de frumoase.

Laguna de pe Insula Mayotte, Arhipelagul Comores. Numita si Insula cu laguna, Mayotte ofera turistilor o laguna paradisiaca cu splendori submarine.

maurice-600x400

Laguna din Oceanul Indian, Mauritius. Apa turcoaz si nisip fin, o laguna foarte turistica ideala pentru leneveala.

Laguna Glenrock, New Castle, Australia. Cu un nisip alb, cu o apa turcoaz si totusi foarte  salbatica, aceasta laguna este perfecta pentru un sejur paradisiac.

pukhet

Laguna Kanoï, Phukhet, Thailanda. O destinatia foarte la moda, Thailanda este celebra pentru plajele sale si superbele sale lagune. Lumea vine aici mai ales pentru scufundari.

Laguna de pe Insula Klipperton, Oceanul Pacific. Este cea mai profunda laguna din lume cu o adancime de pana la 90 de metri.

comino-600x405

Bonus- Laguna Comino, din Arhipelagul maltez, Marea Mediterana. O laguna albastra, celebra deoarece aici s-au turnat multe filme- Troia, In deriva, Razbunarea lui Monte Cristo, etc. Una din minunile Marii Mediteraneene.

Comments

comments