Thursday, September 21, 2023
Afli informatiile care conteaza


Cele mai bune parcuri de distractii din Europa

Esti adeptul senzatiilor forte pentru vacanta? Descopera care sunt cele mai bune parcuri de atractii din Europa. Europa Park din…

By AncaP , in Topuri din lume , at July 14, 2015 Tags: , , , , , , ,

Esti adeptul senzatiilor forte pentru vacanta? Descopera care sunt cele mai bune parcuri de atractii din Europa.

EP_SaisonAB_1_Wodan

Europa Park din Germania. Europa Park se afla la frontiera franco-germana, la latura germanica, chiar langa Strasbourg. Este printre primele parcuri dotat cu un montagne rousse suspendat si motorizat care are si o atractie iendita consacrata lui Arthur si minimosii.

PortAventura, Spania. Aici sunt imbinate de minune un parc acvatic cu un complex hotelier si camping. Este si unul din cele mai mari parcuri din Europa. Un alt avantaj – se afla la doar 2 k de plaja Salou si este divizat in mai multe parcuri tematice si lumi.

Walt Disney Studio si Disneyland Paris. Nu mai au nevoie de nicio prezentare cu siguranta. Lumea feerica din Disney, un parc special creat pentru cinema…

Tivoligardens2

Tivoli Gardens, Danemarca, Copenhaga. Are o estetica minunata care iti va taia respiratia. Este un parc magnific de atractii cu gradini de flori, cu palate si cu fantani. Este insa si un loc al culturii cu numeroase expozitii si concerte. Aici sunt si atractii care propun unele senzatii forte dar si altele mai calme in jurul mitologiei si basmelor nordice.

Gardaland, Italia. Este un parc de atractii cu senzatii forte pentru cei mari si cei mici. Aici sunt numeroase roller coasters si atractii acvatice precum Spongebob. Gardaland are peste 34 de atractii dar si numeroase spectacole. Aici vei gasi si mai multe teme prcum – western, orient, spatiu dar si Asia si multe altele.

4-buildings

Efteling, Tarile de Jos. Este un parc de atractii cu o adevarata tematica, inaugurat in 1952. S-a dezvoltat in jurul operei lui Anton Pieck si a lumii sale magice. Aici sunt si atractii 3 D, montagnes russes acvatice cu doua cai. Pentru experti este unul din cele mai bune parcuri din lume.

Blackpool Pleasure Beach din Regatul Unit. Prezinta un ansamblu impresionant de montagne russses dar si de atractii acvatice.

Paultons Park din Regatul Unit. Situat in partea de sud a Angliei, propune cel mai frumoase atractii, un parc acvatic si o gradina zoologica.

Liseberg, Suedia. Principala sa atractie este un montagne russe din lemn, unul din cele mai bune din lume.

Comments

comments