Thursday, June 8, 2023
Afli informatiile care conteaza


Topul celor mai luxoase centre comerciale din lume

Aceste paradisuri pentru consumatori sunt echipate cu o multime de atractii pentru vizitatori precum parcuri acvatice, magazine de lux intinse…

By AncaP , in Interesant , at June 8, 2015 Tags: , , , , ,

Aceste paradisuri pentru consumatori sunt echipate cu o multime de atractii pentru vizitatori precum parcuri acvatice, magazine de lux intinse pe mai multe etaje, ceea ce fac din ele cele mai luxoase centre comerciale din lume.

 

america

Mall of America, Bloomington, Minnesota

Construit pe locul fostului Metropolitan Stadium, locul in care au jucat Vikings si Twins din Minnesota, Mall of America atrage an de an aproximativ 40 de milioane de vizitatori. Cu 390 000 m², Mall of America propune peste 520 de magazine, un parc tematic Nickelodeon complet cu 8 magazine atractive, un acvariu si un magazin urias cu jucarii Lego care adaposteste un robot din Lego de 13m inaltime. Acest centru comercial adaposteste si 14 sali de cinema.

dubai

Dubai Mall, Emiratele Arabe Unite

Cu peste 1000 de magazine, Dubai Mall este unul din cele mai mari centre comerciale din lume. Regrupand branduri faimoase precum Tiffany&Co., Emilio Pucci si Oscar de la Renta, Dubai Mall este visul deveni realitate al cumparatorilor de lux. Dubai Mall dispune si de o gradina zoologica, de fantani de 27,5 metri lungime, animate de lumina si muzica, un parc tematic cunoscut sub numele de KidZania in care copiii se pot deghiza in profesionisti si sa faca pe chirurgii, pompierii sau pictorii. Exista chiar si un aeroport in miniatura in care copiii pot simula faptul ca piloteaza avioanele.

asia

Mall of Asia, Manille, Filipine

Mall of Asia se mandreste cu faptul de a fi al treilea cel mai mare centru commercial din lume cu cei 407 000 m² ai sai. In afara de numeroasele magazine internationale precum Guess si Forever 21, consumatorii pot invata sa joace bowling intr-o sala imensa, sa isi conceapa propriul oras in Science Discovery Centre sau sa patineze pe un stadion de dimensiuni olimpice.

edmond

West Edmonton Mall, Edmonton, Alberta, Canada

West Edmonton Mall este un centru comercial de 500 000m², adaposteste 800 de magazine si 10 atractii dintre care un parc acvatic, o replica a vaporului lui Cristofor Columb si un lac interior. Turistii se pot distra in FantasyLand Hotel care propune camere cu teme kitsch precum Polinezia, Hollywood.

Comments

comments