Friday, June 9, 2023
Afli informatiile care conteaza


Topul celor mai frumoase plaje din Portugalia de descoperit in vacanta de vara

Muzica, gastronomie, cultura…. Portugalia este fara indoiala una din cele mai inteesante tari de decoperit din Europa. Este si una…

By AncaP , in Topuri din lume , at June 26, 2015 Tags: , , , , , ,

Muzica, gastronomie, cultura…. Portugalia este fara indoiala una din cele mai inteesante tari de decoperit din Europa. Este si una din destinatiile turistice cu cele mai frumoase statiuni balneare. De la nord la sud, aceasta frumoasa tara este o veritabila succesiune de plaje cu nisip fin si de stanci pentru toate gusturile. Iata care sunt plajele de descoperit neaparat.

beach-faro-rocks-portugal

Praia do Guincho, Cascais. Este o plaja foarte aproape de Lisabona si foarte populara daca vorbim despre surf si kite surf. Aici zilele sunt lungi iar apusurile de soare magnifice.

Praia do Meco, Alfarim. La 40 km fata de Lisabona, in parcul natural Serra Da Arrabida, este o plaja foarte populara, potrivita pentru tot felul de vacante – cu familia, in cuplu, cu prietenii pentru nudisti sau pentru surferi. Toti vin aici atrasi de frumusetea naturala a locului, de spiritul de libertate si de respectul reciproc.

Praia da Rocha, Portimao. Este una din cele mai celebre si mai frecventate plaje aflate in regiunea Algavre pe coasta de sud a Atlanticului. Falezele aurii care o inconjoara si minunatele ape turcoaz fac din ea un loc superb de vizitat.

Praia da Falesia, Albufeira. O alta plaja magnifica si imensa inconjurata de faleze. Aici vei putea admira pescarii si vapoarele cu care merg la pescuit.

Praia de Odeceixe, Aljezur. Situata in Algavre, este o plaja foarte curata si populara cu faleze abrupte care protejeaza golful si o mica plaja.

Praia de Troia, Setubal. In peninsula Troia, plaja cu acelasi nume ofera o priveliste superba asupra sitului Serra da Arrabida care se afla exact in fata. Plaja este bine echipata iar regiuneA este un paradis pentru cei care iubesc golful.

Portinho, Arrabida, Setubal. Este o plaja frumoasa cu ape cristaline mai ales in apropiere de insulita Pedra da Anixa care are o flora si o fauna unice. Excursiile pe mare te vor lasa sa descoperi delfinii si pasarile de aici.

Praia de Moledo, Viana do Castelo. O plaja de o frumusete extrema care ofera conditii ideale pentru surf mai ales vara.

Praia da Aguda, Porto. Un alt paradis pentru surferi cu o flora si cu o fauna foarte interesanta. Este ideala pentru scufUndari si bai terapeutice.

Praia da Costa Nova, Ilhavo. Aici vei putea admira cele mai frumoase peisaje, unele mai diferite ca celelalte. O mare agitata, mici cabane de pescari, casute de vacanta si un nisip foarte fin.

Comments

comments