Sunday, February 25, 2024
Afli informatiile care conteaza


Topul celor mai ciudate restaurante din lume

Pentru a se bucura de un succes nebun in randul clientilor, patronii au inteles faptul ca nu trebuie sa aiba…


Pentru a se bucura de un succes nebun in randul clientilor, patronii au inteles faptul ca nu trebuie sa aiba doar o servire ireprosabila si o mancare delicioasa, trebuie sa vina si cu o serie de idei inedite cu care sa ii atraga pe cei mai curiosi din clienti. Asa si-au facut aparitia in peisaj cele mai ciudate restaurante din lume.

red sea

Red Sea Star, Israel

Situat in Israel, Red Sea Star este un concept submarin, situat la cinci metri sub mare. Nu ofera o vedere panoramica insa ferestrele sale sunt enorme pentru a le permite clientilor sa profite de spectacolul pestilor. Decorul adopta tematica marii, cu tabureti in forma de meduze si lumini in forma de stelute de mare.

sound

Sound of Silence

Mananca in aer liber, in inima desertului din Ayers Rock, Australia. Ti se va propune un gratar sau specialitati australiene printre care cangurul, crocodilul sau emu, servite cu condimente precum menta indigena sau chutney de rosii.

8.Chacaltaya_Ski_resort

Chacaltaya Ski Resort

Fara indoiala unul din cele mai inalte restaurante din lume daca nu cel mai inalt fiind situat la o inaltime de 5395m, in Anzii Cordilieri. Aici drept aperitiv se serveste o bomboana de oxigen. Celor care le este frica de inaltime le recomandam sa nu incerce aceasta experienta. Aceasta statiune de ski este unica din regiune.

7.Alcatraz_Restaurant

Alcatraz

Ai pofta sa mananci intr-o inchisoare fara sa te afli cu adevarat intr-o inchisoare? Atunci indreapta-ti pasii spre Alcatraz, Tokyo. Pret de cateva ore vei fi « incarcerat » intr-o atmosfera speciala: incercari de evadare din intuneric sau scene de teroare. Mai exista cateva restaurante-inchisoare in lume insa acesta dispune de puneri in scena speciale.

6.DuvetNewYork

Restaurantul Duvet

Aici, fara preludiu, intri direct in pat. La New York poti sa mananci si sa bei intr-un pat fara sa iti faci griji ca vei lasa firimituri sau iti vei varsa bautura, toate acestea sunt permise. Restaurantul Duvet este plin de paturi. Oamenii nu frecventeaza acest restaurant datorita meniului compus in special din peste si fructe de mare ci datorita atmosferii unice. Pentru asta, ai nevoie de programare, deoarece este intotdeauna plin.