Friday, June 9, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top cele mai frumoase plaje din Europa de descoperit

In vara aceasta in vacanta vrei sa te bucuri de mare, de soare si de cele mai frumoase plaje? Iata…

By AncaP , in Topuri din lume , at June 29, 2015 Tags: , , , ,

In vara aceasta in vacanta vrei sa te bucuri de mare, de soare si de cele mai frumoase plaje? Iata care sunt plajele din Europa de explorat.

Dupa o zi lunga de plimbari, nimic nu se compara cu o seara linistita petrecuta pe malul marii, pe o plaja izolata sau plina de viata. Din acest motiv, iti propunem sa descoperi urmatoarele plaje:

caal

Cala d’Hort, Ibiza, Spania. Ibiza este renumita pentru viata sa nocturna extrem de intensa. Dupa ce ai petrecut intreaga zi si intreaga noapte du-te pe plaja Cala D’Hort. Este locul perfect pentru cea mai linistita escapada. De pe plaja te vei bucura de o priveliste minunata asupra falezelor sau a insulitei Es Vedra.

Plaja Concha, San Sebastian, Spania. Este una din cele mai celebre si mai urbane din Europa. Vei putea face aici surf, sa observi pasarile sau sa te relaxezi observand peisajele urbane si naturale.

Mondello, Sicilia, Italia. O plaja magnifica aflata intre falezele muntilor Pellegrino si Gallo. Plaja cu nisip alb fin este ideala pentru familie.

monterosso-al-mare-beach

Monterosso al Mare, Italia. O calatorie in Italia nu este completa fara o vizita la Cinque Terre. Monterosso este unul din cele cinci satucuri care o compune. Este si cel mai mare. Aici vei gasi ruine si biserici de explorat. Dar si cea mai frumoasa plaja.

elafonissi-beach

Elafonissi, Grecia. Grecia trebuie sa se afle neaparat pe lista cu cele mai frumoase plaje din lume. Micuta insula Elafonissi aflata in largul Cretei merita sa fie vizitata pentru plaja sa.

Paradise Beach, Mykonos, Grecia. La fel ca si in Ibiza si aici viata de noapte este foarte animata. Paradise Beach este locul potrivit pentru petreceri. Iti vei putea reincarca bateriile alungit la soare.

Golful Rhossilli, Swansea, Tara Galilor. Una din cele mai frumoase plaje din Regatul Unit care are inca o multime de situri interesante.

Çirali beach

Cirali, Turcia. O veritabila bijuterie din partea de sud-vest a Turciei. Plaja se afla de-a lungul Marii Mediteraneene si este in mare parte intacta.

Theoule sur Mer, Franta. La doar 15 minute de Cannes poti descoperi plaje exclusive unde te vei putea relaxa departe de agitatie.

Golful Lunan, Lunan, Scotia. Daca vrei sa pleci intr-un loc plin de istorie, cu activitati pentru timpul liber si ideal pentru relaxare trebuie sa alegi aceasta destinatie. Poti face surf sau echitatie sau sa admiri ruinele castelului Red Castle. O nota istorica interesanta pentru o zi la plaja.

Comments

comments