Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 8 tari de descoperit pentru plajele lor paradisiace

Cei care iubesc plajele cu nisip alb si cu apa cristalina pot gasi in acest articol un top al tarilor…

By AncaP , in Topuri din lume , at June 24, 2015 Tags: , , , , , ,

Cei care iubesc plajele cu nisip alb si cu apa cristalina pot gasi in acest articol un top al tarilor in care vor gasi cele mai paradisiace plaje. Locuri unice de descoperit inainte de a muri.

seychelles

Plajele paradisiace de descoperit. Plajele lungi cu nisip alb si lagunele cu apa turcoaz sunt cel mai adesea asociate cu un paradis pe pamant. Fie pentru cele mai frumoase vacante la soare, fie pentru o luna de miere, destinatiile cu soare din plin sunt cele care atrag o mutime de turisti. Iata care sunt cele pe care trebuie sa le descoperi neaparat.

Seychllees. Un arhipelag magnific cu 115 insule, renumit pentru cele mai frumoase plaje cu nisip alb. Marginite cu cocotieri si cu takamakas- arbori fructiferi, aceste plaje sunt inconjurate de stanci mari de granit. Sunt atat de multe incat majoritatea sunt pustii. Cea mai frumoasa este Anse source, cu stanci de granit in nuante de roz, cu apa turcoaz deloc adanca. Un loc idilic cu alte cuvinte.

maldive

Maldive. Aici vei descoperi lagune in nuante de turcoaz, gradini de corali care sunt pe cele mai frumoase fonduri marine cu pesti multicolori care ii vor seduce pe cei in cautare de exotism. Plaje magnifice si locuri pentru scufundari minunate.

Mauritius. Aici vei putea descoperi cea mai magnifica plaja- Trou aux biches lunga de cativa kilometri buni, marginita de arborii filaos cu lemn dur care ofera si cele mai magnifice apusuri de soare.

Mexic. O destinatie care te va face sa visezi datorita plajelor sale magnifice si  ruinelo maya foarte bine conservate. In plus, ofera si multiple posibilitati pentru cei care iubesc marea. Un loc perfect pentru a petrece.

panama

Panama. Aici vei gasi cele mai frumoase plaje din lume. In Marea Caraibilor, foarte aproape de coasta si de capitala sa vei gasi magnificul arhipelag San Blas un mic port linistit, departe de agitatie.

Polinezia Franceza. La 6000 de km in est fata de Australia se afla 5 arhipelaguri care apartin de Polinezia Franceza. O mica bijuterie din inima Oceanului Pacific. Supranumita si perla Pacificului, insula Bora Bora este cea mai cunoscuta si te asteapta cu un vulcan stins, cu o laguna si un colier de corali care ii protejeaza pamantul.

tanzania

Tanzania. Un nume care nu ne duce cu gandul la plaje ci la safari. Dar aici se afla si plaje magnifice cu nisip alb, lagune transparente, cocotieri, o natura luxurianta si plantatii de mirodenii care te vor face sa te simti ca in paradis.

Antile. Un vast arhipelag de insule care apartin Marii Caraibilor. Aici vei gasi o multime de plaje paradisiace, deci vei avea de unde alege.

Ce destinatie vei alege sa o descoperi?