Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 7 obiecte uitate in hotel

In camerele de hotel, femeile de serviciu gasesc o multime de obiecte ciudate. O camera de hotel parasita in graba…

By AncaP , in Amuzant Ciudat , at June 11, 2015 Tags: , , , , , , ,

In camerele de hotel, femeile de serviciu gasesc o multime de obiecte ciudate. O camera de hotel parasita in graba lasa in urma sa o multime de obiecte, care mai de care mai ciudate. Sub pat, pe podea, in spatele usii, iata care sunt locurile pe care trebuie sa le verifici de mai multe ori inainte de a parasi o camera de hotel. S-ar putea sa fi uitat ceva pretios, rusinos chiar…

hotel

Incarcatoare de telefon

In jur de 68% din oameni isi uita incarcatoarele de telefon in camerele de hotel. Acest obiect electronic este ultimul lucru la care clientii hotelului se gandesc sa il puna inapoi in bagaj.

Haine sau pantofi

In jur de 21% din turisti isi uita cel putin o soseta sau un pantof in camera de hotel. Pantofii figureaza printre cele mai frecevnte obiecte uitate intr-o camera de hotel.

Reviste

Dupa ce s-au delectat cu reviste sau ziare in avion sau in tren, in jur de 8% din clientii hotelului lasa revistele in camera de hotel. Ceea ce inseamna ca ii lasa si pe cei din personalul hotelului sa mai lectureze si ei putin.

hotell

Ochelarii de vedere

7% din oameni isi uita ochelarii de vedere in camera de hotel.  Intr-un colt in baie sau pe noptiera, acestia se pierd destul de usor…

Jucarii sexuale

Camerele de hotel sunt uneori adevarate mine de aur in care se gasesc stigmatele unei nopti agitate. Astfel, 18% din personalul unui hotel marturisesc ca au gasit deja in camere aceste obiecte putin mai speciale.

Proteze dentare

Camerele de hotel sunt atat de populate de persoanele in varsta? In orice caz, cifra unui studiu arata ca in jur de 15% din clientii de hotel si-au uitat protezele dentare intr-o camera de hotel.

Un inel cu diamante

Intr-un hotel din Milano, un client a uitat inelul cu diamante. A fost dus la biroul de obiecte pierdute al hotelului iar in momentul in care acesta a sunat sa intrebe daca nu cumva l-a uitat in camera de hotel, personalul l-a putut trimite la timp pentru cererea in casatorie. Ce norocos a fost, nu-i asa?