Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 6 destinatii necunoscute din lume

Vrei ca in urmatoarea vacanta sa nu mai bati potecile batatorite de toata lumea? Iti propunem in acest articol 6…

By AncaP , in Topuri din lume , at June 19, 2015 Tags: , , , , , ,

Vrei ca in urmatoarea vacanta sa nu mai bati potecile batatorite de toata lumea? Iti propunem in acest articol 6 destinatii care te vor face sa zici wow si de care nu ai auzit pana acum cu siguranta.

guam

Deci atunci cand iti vei planui vacanta urmatoare, nu mai trebuie sa mergi in aceleasi locuri, cand ai o multime de locuri minunate de descoperit. In plus, sunt extrem de intresante.

cook

Insulele Cook. Aflate in partea de nord- est a Noii Zeelande, aceste 15 insule te vor face sa te simti ca si un naufragiat intr-un paradis tropical. Vei putea descoperi cultura seculara polineziana dar si cele mai fermecatoare satucuri de pe Insulele Mau’ke si Mangaia. Poti face trekking in jungla si sa te relaxezi pe plajele cu nisip alb.

Guam. Turistii japonezi stiu ca Guam este o destinatie foarte frumoasa de descoperit. Dar nu multi americani o viziteaza, chiar daca este un teritoriu american. Aici sunt numeroase satucuri traditionale japoneze, cascade pitoresti, superbe plaje si incredibile apusuri de soare.

 cap vert

Cap Vert sau Capul Verde. Este una din cele mai occidentalizate destinatii cu siguranta. O destinate din Oceanul Atlantic cu peisaje magnifice si cu o frumusete naturala. Potecile pentru plimbari iti vor permite sa descoperi vai cu o vegetatie luxurianta pline de flori si de campuri cu trestie de zahar care inconjoara muntii impozanti. Daca vrei sa descoperi cultura altfel, capitala culturala Mindelo trebuie si ea sa fie descoperita.

Slovacia. O tara foarte interesanta care merita sa fie descoperita. Te vei putea plimba prin paduri maiestuoase si cascade splendide sau sa mergi pana in varful muntilor
Tatra formeaza o frontiera naturala cu Polonia. Vei putea descoperi aici si un numar important de castele vechi. Slovacia este deci o destinatie must have, fie ca iubesti spatiile mari cu aer curat, fie ca iubesti cultura.

Paraguay. Te-ai gandit pana acum sa descoperi Paraguay? Este o destinatie ignorata de turisti care prefera sa dscopere Argentina sau Brazilia. O destinatie care te ajuta sa descoperi o alta fata a Americii de Sud si sa iesi de pe potecile batatorite. Trebuie sa admiri aici incredibia frumusete a parcului national Ybycui.

 mongolia

Mongolia. Este destinatia ideala daca vrei sa traiesti aventuri noi si fabuloase. Vei putea explora vaste regiuni de tara si sa dormi in case traditional la fel ca si un nomad. O tara in plina dezvoltare car iti va lasa unele amintiri de neuitat.