Saturday, November 27, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top 5 orase must have din Statele Unite

Statele Unite sunt o destinatie must have la care multa lume viseaza. Dar multa lume se intreaba – « Ce sa…

By AncaP , in Topuri din lume , at June 27, 2015 Tags: , , , , ,

Statele Unite sunt o destinatie must have la care multa lume viseaza. Dar multa lume se intreaba – « Ce sa viziteze ? » Nu stii de unde sa incepi? Iata un top al oraselor care ar trebui sa fie vizitate.

Inegalabilul New York. New York este orasul american prin excelenta. Aici ai ce vizita si descoperi. Zgarie – norii sai, bursa cu Wall Street cu tot, Statuia Libertatii, Broadway sau noul cartier din World Trade Center. Cel mai vizitat insa este Times Square sau cel mai mare parc urban din lume, Central Park.

Los-Angeles-1024x438

Orasul vedetelor, Los Angeles. Un alt oras de aici care se viziteaza de foarte multi turisti. Un oras din partea de sud a Californiei de dimensiuni impresionante. Este faimos si datorita cartierului sau Hollywood, dar si a bulevardului Sunset cu stelutele sale. Cu siguranta ca vei vedea aici mai multe vedete. Sub soarele Californiei te mai poti plimba de-a  lungul oceanului sau  pe Venise Beach.

San Francisco cel francez. San Francisco este prin New Orleans cel mai francez oras de aici. Stilul orasului si monumentele sale ne duc cu gandul la stilul european. Golden Gate este cea mai celebra atractie de aici. Golful San Francisco are si o celebra inchisoare- Alcatraz.

las

Las Vegas, orasul norocului. Toata lumea il cunoaste drept Sin City, orasul jocurilor de noroc, a viciilor si a cazinourilor. Las Vegas are doua parti majore – Downtown partea mai calma, mai ales strada Freemont unde se afla cele mai vechi cazinouri si bulevardul Strip unde se afla principalele atractii ale orasului. Aici se afla si 23 din cele mai mari 30 de orase ale lumii.

Miami

Miami, de la oras la plaja. Miami si mai ales plaja Miami Beach sunt destinatii preferate de foarte multi turisti din lumea intreaga. Climatul sau extrem de agreabil si influentele aduse de Haiti si Cuba fac si din Miami un oras atipic. Cel mai celebru bulevard al sau, Ocean Drive, este un loc de intalnire ales mai ales de sportivi dar si de cei care merg in club la caderea noptii.

Comments

comments