Sunday, February 25, 2024
Afli informatiile care conteaza


Top 5 destinatii perfecte pentru vara

Nu stii unde sa iti petreci urmatoarea vacanta de vara sau concediu? Daca te-ai saturat de vesnicele peisaje, destinatii clasice…

By AncaP , in Interesant , at June 17, 2015 Tags: , , , , , , , ,

Nu stii unde sa iti petreci urmatoarea vacanta de vara sau concediu? Daca te-ai saturat de vesnicele peisaje, destinatii clasice sau de aceleasi plaje, iti venim in ajutor cu cateva propuneri.

 

manilla

Manilla, Filipine. Aici te asteapta peste 7000 de insule paradisiace, un climat cald intregul an, o mancare suculenta… vei putea admira arhitectura coloniala de aici, vechiul sau centru, templele din carierul chinezesc de la Santa Cruz, parcul Rizal care da inspre golful Manilla sau muzeul Metropolitan de aici.

Cu alte cuvine, vei gasi aici natura in cea mai pura stare a sa. Cele mai celebre insule de aici sunt Palawan, cu o varietate de peisaje impresionante, Siquijor, dar si Boracay sau Malapascua, cu plaje cu nisip alb dar si cu o apa turcoaz.

 

toronto

Toronto, Canada. Capitala proviciei Ontario este una din cele mai cosmopolite din lume. gastronomie, arhitectura dar si cultura convietuiesc in cea mia frumoasa destinatie turistica. Aici vei gasi cel mai inalt turn din Canada, de unde vei putea admira lacul Ontario si te vei putea bucura de numeroase activitati culturale.

 

havanaHavana, Cuba. Daca iti doresti sa te bucuri de seri ritmate, de soare si de mojitos, Havana este locul ideal pentru o schimbare. Vei putea merge pe urmele lui Che Guevarra, sa asisti la festivaluri sau sa inveti salsa. Havana este mai mult decat o simpla invitatie la calatorie. Este o adevarata arta de a trai.

 

seoul

Seoul, Coreea de Sud. Daca vrei sa te relaxezi in vacanta, aceasta destinatie este ideala pentru tine. Situata pe fluvoul Han, aceasta destinatie invita la relaxare. Zgarie norii si templele budiste convietuiesc minunat in acest oras imens cu peste 26 milioane de locuitori.

Capitala culturala a Coreii de Sud, are peste 100 de muzee. Poti face si o vizita in cartierul Gangnam, un cartier foarte trendy de aici care a devenit cunoscut in toata lumea dupa celebra melodie Gangnam Style.

 

mexico

Mexico, Mexic. Este un imens oras de peste 21 de milioane de locuitori, construit pe ruinele unei vechi cetati aztece. Are un centru al orasului minunat. trebuie sa vizitezi aici si piata centrala , dar si muzeul aztec, care se afla in apropiere de ruinele Templo Mayor. Trebuie sa vizitezi si piramidele Teotihuaacan care se afla in nordul capitalei. Un sit incare merita sa faci o tura. Mexico este si poarta de intrare inspre o tar bogata in istorie, traditie si cultura.

 

Care destinatie vrei sa o descoperi in urmatoarea ta vacanta?