Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 16 locuri spectaculoase de descoperit in anul 2015

In anul 2015 vrei sa descoperi unele locuri care sa te lase fara grai? Iata cateva dintre ele. Jackson Hole,…

By AncaP , in Interesant , at June 14, 2015 Tags: , , , , ,

In anul 2015 vrei sa descoperi unele locuri care sa te lase fara grai? Iata cateva dintre ele.

jackso

Jackson Hole, Wyoming. Wyoming este o destinatie minunata, un port al pacii cu cele mai spectaculoase peisaje. Jackson Hole este si cel mai bun loc pentru a schia in muntii Stancosi si pentru cele mai frumoase locuri de scaldat si drumetii.

Romania. Si tara noastra poseda o multime de situri arhitecturale si naturale incredibile. Este bogata in istorie, este pur si simplu fabuloasa si promite cele mai frumoase escapade culturale si naturale.

urugay

Punta del Este, Uruguay. Nu vei mai gasi un loc de vilegiatura mai frumos ca acesta. O destinatia turistica abordabila si calda. Aici sunt si cele mai frumoase plaje din America de Sud iar acest paradis din Uruguay este ideal pentru a profita de soare.

Norvegia. O tara cu cele mai spectaculoase peisaje, cu maluri minunate si cu varfuri inzapezite. Norvegia este si unul din locurile in care poti observa aurora boreala.

Singapore. Este o destinatie turistica extrem de captivanta si de bogata. Iar in anul 2015 se marcheaza 50 de ani de la independenta sa.

namibia

Namibia. Peisajele bogate si fabuloase de aici sunt o experienta de neratat. Cu muntii sai frumosi, cu plajele sale dar si cu desertul sau, Namibia este o tara care merita cu prisosinta sa fie vizitata.

patagonia

Patagonia, Chili. Daca vrei sa vezi pinguinii in habitatul lor natural, merita sa faci o vizita in Chili. Patagonia este si o regiune excelenta pentru turismul viticol.

Drumul Matasii, China. Daca ai timp si daca iti doresti sa faci o plimbare, Drumul Matasii este cel mai potrivit obiectiv turistic. Diversele sale etape, atat la nivel cultural cat si la nivel vizual te vor uimi cu siguranta.

Piemont, Italia. Destinatia ideala pentru a imbina vinul cu vacanta. Fabuloasele podgorii din Piemont sunt luxuriante si luxoase si pot reprezenta cele mai bune destinatii pentru o vacanta mai mult decat reusita.

Cleveland, Ohio. O metropola din Midwest-ul american care are multe de oferit, de la lacul Erie, la magnificul castel Squire, trecand si printr-o oferta culturala minunata.

sri

Sri Lanka. Este destinatia perfecta pentru cei mai gurmanzi, pentru cei care iubesc golful si plaja. Cu o ambinata spirituala dar si tropicala, Sri Lanka este o tara magnifica care ofera locul ideal pentru a-ti incarca bateriile.

Melbourne, Australia. Este un loc ideal pentru cele mai frumoase descoperiri, cu peisaje naturale uimitoare si cu o scena artistica bogata, cu gastronomia sa. Este orasul ideal pentru o escapada reusita.

Oman. Daca esti mai aventuros, coastele minunate si salbatice din Oman, un loc neexplorat inca, sunt ideale pentru tine. Dar si un loc original pentru turistii curiosi.

pilsen

Pilsen, Republica Ceha. Este capitala europeana a culturii in anul 2015. Leaganul berii este inconjurat de un peisaj magnific si ofera o arhitectura splendida.

Valea Guadelupe, Mexic. Peisaje incredibile si un vin delicios te asteapta aici sa le descoperi.

Kentucky si bourbonul sau. O experienta ultima de calatorie cu peisaje magnifice verzi si cele mai frumoase panorame.