Monday, July 26, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top 10 orase turistice cu plaja

Soarele straluceste sus pe cer, este foarte cald, ambianta este din ce in ce mai hot in marile orase… turistii…

By AncaP , in Topuri din lume , at June 23, 2015 Tags: , , , , , , ,

Soarele straluceste sus pe cer, este foarte cald, ambianta este din ce in ce mai hot in marile orase… turistii vin din ce in ce mai multi in cele mai frumoase destinatii turistice pentru a profita din plin de plaje sau de evenimentele in aer liber…
barcelona

Nu e de mirare deci ca in aceasta perioada estivala cele mai cerute sunt sejururile tp city break si vacantele la plaja unde sunt reunite toate criteriile pentru un sejur perfect- turism cultural, shopping si plaja. Iata unde poti petrece cele mai frumoase vacante.

Barcelona. In inima diversitatii culturale a orasului, aproape de centrul sau se afla una din cele mai aglomerate si celebre plaje de aici. Deci dupa ce ai vizitat Sagrada Familia sau parcul Guell te poti relaxa pe plaja.

Lisabona. Capitala Portugaliei ofera si ea o mare diversitate. Dupa o plimbare prin Barrio Alto si Alfama sau vizitarea sitului Torre de Belem, te vei putea racori pe malul Atlanticului. Statiuni balneare, plaje naturale linistite… un veritabil paradis mai ales pe plaja Costa da Caparica, o plaja foarte frumoasa.

nisa

Nisa. Cu plajele sale minunate de pe Coasta de Azur, Nisa este locul ideal pentru a se relaxa, cu temperaturi ideale pentru a se scalda. Atmosfera acestei destinatii dintre Cannes si Monaco incanta foarte repede toti turistii.

Istanbul. Cu excursiile cu vaporul, poti ajunge la numeroase plaje mai ales pe Insulele Printilor care sunt printre cele mai populare. De-a lungul Bosforului se gasesc o multime de alte plaje frumoase.

Copenhaga. Destinatia ideala pentru un sejur plin de prospetime intr-o capitala scandinava. Aici vei putea beneficia din plin de o destinatie animata si de beneficiile naturii. Plajele de aici ofera numeroase posibilitati pentru a putea profita din plin de zilele insorite.

Dubai. La Dubai te poti bucura de o zi perfecta- o zi la shopping, o dupa- amiaza la plaja si experiente inedite.

cape town

Cape Town. In Africa de Sud cu plaje care dau inspre Oceanul Atlantic, este locul ideal pentru surferi si cei care iubesc sporturile nautice.

Sydney. Metropola australiana are o coasta cu 70 de plaje si este un paradis pentru amatorii de sporturi nautice. Bondi Beach si Manly Beach sunt plaje de renume mondial.

miami-2-22717

Rio de Janeiro. Aici sunt doua din cele mai celebre plaje din lume – Ipanema si Copacabana. Un peisaj urban surprinzator!

Miami. Plajele de aici au o multime de lucruri de oferit. Miami Beach este cea mai vizitata plaja si motivul pentru care turistiii vin aici.

Comments

comments