Thursday, March 4, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top 10 cele mai colorate orase din lume

Daca pentru urmatoarea vacanta ai in minte un sejur plin de culoare, atunci trebuie sa te gandesti sa vizitezi cele…

By AncaP , in Topuri din lume , at June 21, 2015 Tags: , , , , , , ,

Daca pentru urmatoarea vacanta ai in minte un sejur plin de culoare, atunci trebuie sa te gandesti sa vizitezi cele mai colorate orase din lume. De la Valparaiso la Wroclaw, trecand si prin Jodhpur, vei descoperi in sejurul tau orasele care vad viata in cele mai frumoase culori.

valparaios

Valparaiso. Valparaiso inseamna « Valea paradisului ». Si te vei simti chiar ca si in paradis cand vei descoperi acest oras minunat din Chile. Aici artistii sunt liberi si celebra street art i-a invadat strazile. Deci vei putea admira numeroase grafitti.

Santorini, Grecia. Este si una din cele mai frumoase insule din lume. Aceasta destinatie, formata de craterele unui vulcan, este luata cu asalt de o multime de turisti in fiecare an. Minunatele nuante de albastru in contrast cu albul imaculat te vor incanta cu siguranta.

india

Jodhpur, India. Supranumit si « orasul albastru », Jodhpur este o destinatie must have daca vrei sa descoperi un oras colorat. Un oras vechi care te va face sa vezi viata in albastru.

juzcar

Juzcar, Spania. Casutele de aici au fost zugravite in albastru pentru a se filma celebra pelicula Strumfii iar locuitorii au ales sa le lase asa pentru a atrage mai multi turisti. O mica destinatie din provincia Malaga care are din ce in ce mai multi turisti.

Willemstad, Tarile de Jos. Un oras colorat deoarece guvernatorul din 1817 nu suporta culoarea alba.

longy

Longyearbyen, Norvegia. Este una din cele mai colorate destinatii, cu casute ca niste cabanute in nuante de galben, roz, portocaliu sau verde. Este insa si una din cele mai reci.

Burano, Italia. Celebra pentru dantela sa, destinatia turistica Burano se afla la nord de laguna Venetiei. Un oras foarte colorat unde vei putea descoperi si Muzeul Dantelei.

bahia

Salvador de Bahia, Brazilia. Una din cele mai frumoase regiuni din Brazilia. Un oras celebru pentru capoeira dar si pentru carnaval, care este mai autentic decat cel din Rio.

Bristol, Anglia. Pe langa faptul ca este un oras colorat, Bristol este si un loc unde se traieste foarte bine. Un loc cu peste 450 de parcuri si de gradini.

Wroclaw, Polonia. Unul din cele mai colorate orase din Polonia cu un centru al orasului care prezinta un joc de culori. Si asta datorita aristocratilor si negustorilor bogati de aici care vroiau sa se diferentieze printr-o multitudine de culori.

Ai vizitat pana acum un oras colorat? Care este destinatia ta preferata?

Comments

comments