Monday, April 19, 2021
Afli informatiile care conteaza


Topul cadourilor oferite de sarbatori

Romanii sunt cunoscuti pentru numarul mare de sarbatori pe care le detin. Craciun, Paste, zeci de sfinti sau zile onomastice…

By Razvan Nemesu , in Sfaturi , at May 25, 2015

Romanii sunt cunoscuti pentru numarul mare de sarbatori pe care le detin. Craciun, Paste, zeci de sfinti sau zile onomastice si de nastere, toate reprezinta o ocazie perfecta pentru a oferi un cadou sau pentru a-ti lua o zi libera. Cum sarbatorile sunt multe iar cadourile limitate, exista unele cadouri care sunt prezente aproape de fiecare data cand exista o ocazie in care sunt necesare.

Care este topul cadourilor oferite de sarbatori?

  • Sticlele de vin si ciocolata. De cate ori nu ai primit o sticla de vin si o ciocolata, atunci cand a fost ziua ta sau atunci cand a fost o sarbatoare mare. Fara doar si poate, producatorii de vin si de dulciuri abia asteapta sa vina o sarbatoare pentru a putea vinde cat mai mult.
  • Canile personalizate si magnetii de frigider. Este foarte apreciat gestul de a oferi un obiect personalizat. Canile si magnetii de frigider sunt, fara doar si poate, printre cele mai oferite cadouri, iar motivele sunt simple: este o varianta rapida, eficienta si placuta, cu care nu ai cum sa dai gres.
  • Cosurile de cadou. In ultimii ani s-a dezvoltat o adevarata industrie a cosurilor de cadou. Exista cosuri craciun, cosuri Paste sau cosuri pentru evenimente corporatiste, in asa fel incat ori de cate ori ai de oferit un cadou si nu stii care este varianta cea mai buna pentru tine, sa alegi un cos cadou. Cosurile cadou sunt de departe elemente extrem de eficiente, care pot include diverse obiecte personalizate. Intr-un cos cadou poti sa introduci si sticla de vin si cana personalizata. Desi pare o optiune pentru cei carora le este lene sa caute un cadou mai inspirat, cosul cadou este o varianta cu care nu ai cum sa dai gres.
  • Bijuteriile. Desi sunt, de cele mai multe ori, oferite persoanelor foarte dragi, bijuteriile au ajuns sa fie un cadou comun, in conditiile exista si numeroase variante foarte ieftine. Gasesti peste tot bijuterii din piele sau din materiale mai putin valoroase, care nu costa mai mult de cateva zeci de lei. Aspectul este cel care conteaza cu adevarat si modul in care cel care primeste cadoul reactioneaza. O bijuterie este un cadou deosebit si cu siguranta exista multe motive pentru care este oferit atat de des.

Asadar, daca nu vrei sa te complici prea tare atunci cand oferi un cadou, cea mai buna varianta este sa alegi sa oferi unul dintre cadourile de mai sus. Evident, poti alege si solutia mai grea, in care sa cauti o zi intreaga pentru cadoul perfect, dar parca nu este tocmai solutia pe care o preferi.

 

Comments

comments