Saturday, February 24, 2024
Afli informatiile care conteaza


Top cinci destinatii de vis pentru luna de miere

Majoritatea cuplurilor prefera sa aleaga o destinatie exotica pentru luna de miere, o destinatie de care sa isi aminteasca toata…

By AncaP , in Sfaturi , at May 20, 2015 Tags: , , , , , , ,

Majoritatea cuplurilor prefera sa aleaga o destinatie exotica pentru luna de miere, o destinatie de care sa isi aminteasca toata viata cu drag. De aceea, am alcatuit pentru voi un top cinci al celor mai frumoase destinatii pentru luna de miere.

seychelles

1. Seychelles

Seychelles este una din destinatiile preferate ale cuplurilor de indragostiti. Un concentrat de exotism, un arhipelag de tip granitic si coralian, situat in largul Africii Orientale, o destinatie ce ii va seduce cu siguranta pe tinerii casatoriti in cautare de evadare, soare si decoruri idilice. Toate insulele de pe arhipelag au plaje de nisip alb, ape cristaline si o vegetatie luxurianta. Insula Mahé este cea mai mare dar si cea mai cunoscuta si adaposteste cele mai frumoase lagune din arhipelag: Lazare, Anse si Anse Takamaka.

2. Bali

Bali dispune de toate atractiile pentru a o putea eticheta drept o destinatie de vis pentru luna de miere: peisaje magnifice, hoteluri luxoase si o cultura unica ce asteapta sa fie descoperita. Insula Zeilor este ideala pentru tinerii casatoriti in cautare de exotism, de lux si spiritualitate. Imagineaza-ti cum ar fi sa iti petreci luna de miere intr-o vila balineza, inconjurat de gradini tropicale luxuriante sau intr-un hotel de lux, singurul zgomot pe care il auzi fiind cel facut de valuri.

3. Insula Mauritius

Plajele din Insula Mauritius se numara printre cele mai frumoase din lume. Supranumita perla Oceanului Indian, Insula Mauritius este pur si simplu superba. Peisaje paradisiace defileaza sub ochii turistilor: plaje de nisip alb, briza blanda, o dantela de smarald formata de munti…toate simturile vor fi trezite pe aceasta insula caleidoscopica.

maldive4. Maldive

Aceasta destinatie far din Oceanul Indian este ideala pentru indragostitii in cautare de liniste, un decor de vis si o destinatie luxoasa pentru un sejur romantic. La Maldive timpul pare suspendat. Lux, calm si voluptate sunt cuvintele prin care am putea caracteriza pe scurt aceasta destinatie.

5. Cuba

Daca iti doresti o luna de miere de neuitat, atunci alege Cuba ca destinatie pentru luna de miere. Inconjurata de Marea Caraibelor, Cuba este o destinatie ce adaposteste o multime de comori: Havana, plaje de nisip alb, o mare translucida, munti si vai de un verde ireal ce adapostesc formatiuni spectaculoase, o arhitectura tipica…in Havana turistii vor face o calatorie in timp. Centrul istoric, clasat in patrimoniul mondial a fost restaurat in totalitate. Fa o calatorie in timp si alege sa iti petreci luna de miere in Cuba.