Thursday, March 23, 2023
Afli informatiile care conteaza


Tendinte vestimentare primavara / vara 2016

Culoare, pasiune, îndrazneala, romantism …… cam asa pot fi caracterizate tendintele primaverii 2016 in materie de accesorii.Sezonul cald al acestui…

By Ciprian , in Interesant , at April 8, 2015

Culoare, pasiune, îndrazneala, romantism …… cam asa pot fi caracterizate tendintele primaverii 2016 in materie de accesorii.Sezonul cald al acestui an promite să ne elibereze de orice constrângere în materie de alegeri vestimentare. În continuare, designerii ne demonstrează că nu există reguli şi ne este permis (poate chiar indicat) să facem combinaţii îndrăzneţe în încercarea de a ne găsi stilul propriu. Materiale în culori metalice, imprimeuri florale, cămăşi inspirate din era Victoriană, accente de dantelă, fuste plisate, jachete cu broderii sau genti dama – toate aceste elemente, care nu cu mult timp în urmă erau asortate cu grijă, în ţinute diferite, sunt aduse laolaltă pentru a crea un singur look ce pare să sfideze tot ce ştim despre armonie şi culoare.

Deşi suntem obişnuiţi ca de la an la an să avem parte de piese vestimentare şi accesorii foarte sofisticate şi provocatoare, de data aceasta vom face cunoştinţă cu piese foarte îndrăzneţe şi poate chiar greu de adoptat pentru unele femei

De la printul cu motive florale in culori vibrante, forme geometrice la deja clasicul animal print toate se imbina cu croielile simple dar atipice, cu stilurile avangardiste si nu in ultimul rand cu materiale fluide si suprinzatoare prin insertiile glam. Caracteristica ce se remarca in mai toate colectiile sezonului si inevitabil ne duce cu gandul la o lumea a luxului contemporan.

Tinutele feminine cu accente pe nuantele puternice, dar si pe stilurile adoptate de la creatii inspirate din stilul retro si reinventate intr-o maniera futurista, pastreaza nota masculina pe care, insa ,designerii au abordat-o cu eleganta si rafinament.

In materie de accesorii, se mizeaza in continuare pe creatiile inedite ce combina materiale ca piele, cristale, pietre semipretioase si elemente metalice intr-o maniera unica. Acum nu le ramane doamnelor decât sa se lase inspirate si sa profite din plin de acest sezon îndraznet si plin de culoare, care le poate schimba orice zi banala intr 0 zi fabuloasa : rochia preferata,pantofii noncoformisti si geanta potrivita o vor scoate in evidenta.

Comments

comments