Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top avantaje ale lenjeriilor de bumbac

Bumbacul este cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de lenjerii. Este un material biodegradabil care lasa pielea sa…

By Ciprian , in Topuri din lume , at April 11, 2015

Bumbacul este cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de lenjerii. Este un material biodegradabil care lasa pielea sa respire in mod normal, pastreaza corpul aerisit, nu creeaza alergii si este foarte flexibil. Fibra de bumbac protejeaza pielea pe timpul noptii, iar calitatea superioara a bumbacului reprezinta un avantaj atunci cand nu vrei sa un somn agitat.

Rezistenta bumbacului este unul din motivele pentru care trebuie sa alegem o lenjerie de pat. Bumbacul aboarbe si elimina cu usurinta umezeala corpului. |Lenjeriile de pat din bumbac sunt confectionate din bumbac 100% dar si din diverse amestecuri de materiale, lucru care ofera posibilitatea unui somn placut. In procesul de confectionare a lenjeriilor nu se folosesc vopseluri chimice care pot dauna sanatatii.

lenjerii bumbac

Lenjeriile din bumbac nu aluneca, pot fi spalate cu usurinta chiar si la temperaturi mai ridicate ceea ce inseamna ca pot fi sterilizare fara probleme ceea ce reprezinta un punct forte in cazul nou-nascutilor, si nu se strica usor datorita faptului ca tesatura este una rezistenta. Acestea reprezinta un avantaj pentru cei care sufera de anumite boli cum ar fi astmul deoarece este un material care nu elimina particule ce pot afecta respiratia pe timpul noptii.

Exista o gama variata, cu modele florale si diverse imprimeuri, iar croiala moderna a lenjeriilor completeaza decorul camerei perfect intr-un mod elegant, rapid si putin costisitor. Raportul calitate-pret este unul avantajos si pe placul fiecarui comparator. Un pachet contine cearceaf pilota 200×230 cm, cearceaf de pat 220×240 cm si fata de perna (2 buc.) 75×75 cm. Intretinerea se face usor, insa trebuie urmate cateva instructiuni pentru ca lenjeriile sa se mentina intacte si anume: nu se folosesc inalbitori chimici, se spala la 40°C automat si se calca la max 130°C.