Friday, June 9, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 5 Lucruri pe care nu le fac oamenii de succes

Daca esti un ambitios arivist care vrea sa faca si sa obtina tot mai mult de la acest lucru numit…

By Liana , in Interesant Sfaturi Topuri din lume , at November 25, 2014 Tags:

Daca esti un ambitios arivist care vrea sa faca si sa obtina tot mai mult de la acest lucru numit viata, iata cateva lucruri pe care nu le fac oamenii de succes si pe care ai putea sa le ocolesti si tu!

Top 5 Lucruri pe care nu le fac oamenii de succes

1. Ei nu accepta niciun adevar fara sa puna o urma de indoiala.

Oamenii de succes sunt ganditori critici, care pun la indoiala informatiile noi inainte de a accepta ca acestea sunt adevarate. Ei inteleg ca toti autorii (chiar si jurnalistii) sunt condusi de prejudecatile lor la fel ca oricare dintre noi, astfel incat acestia mentin un scepticism sanatos, indiferent de cat de “calificata” o sursa ar putea pretinde a fi.

2. Ei nu accepta ca familia sau prietenii lor sa le dicteze deciziile majore in viata.

Oamenilor de succes le pasa de apropiatii lor, dar ei nu pun opiniile acestora inaintea propriei fericiri. Ei au incredere in propria intuitie si o urmaresc indiferent de rezultat, chiar daca acest lucru pare dezamagitor pentru parintii lor care asteapta ca fiii sa le continue “afacerile de familie” sau sa obtina diplome intr-un domeniu care este “sigur”.

oamenii de succes

3. Ei nu cred ca succesul va veni rapid sau usor.

Oamenii de succes stiu ca nu exista scheme de imbogatire rapida si nu cad in acest miraj. Ei sunt constienti de faptul ca fiecare persoana evolueaza in ritmul ei propriu si unic, astfel incat nimeni nu poate promite nimic despre cat timp va fi nevoie pentru a realiza progrese semnificative.

4. Ei nu asteapta “momentul potrivit” pentru a lua masuri.

Oamenii de succes nu spun lucruri de genul: “Voi deschide afacerea mea atunci cand este o sa fie momentul potrivit”. Ei stiu ca nu exista un moment ideal pentru a face ceva si actioneaza mereu cand au ocazia, fara a ezita.

5. Ei nu uita de oamenii care conteaza. 

Oamenii de succes isi fac timp pentru a se ocupa de relatiile personale, indiferent de cat de ocupati ar fi. Ei isi dau seama ca, indiferent de cat de mult succes ar avea, viata ar fi deprimanta fara iubire si prietenie.

oamenii de succes

Comments

comments