Monday, September 27, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top 5 Beneficii ale tratamentului de presoterapie

Tratamentul de presoterapie are rolul de a lucra si stimula circulatia sangelui si fluxul de limfa. Acesta este un complement…

By Liana , in Sanatate Sfaturi Topuri din lume , at November 25, 2014 Tags: ,

Tratamentul de presoterapie are rolul de a lucra si stimula circulatia sangelui si fluxul de limfa. Acesta este un complement perfect pentru tratamentele corporale ce doresc reducerea celulitei, remodelarea siluetei, slabirea in centimetri si detoxifierea organismului. De asemenea, tratamentul de presoterapie este un real ajutor pentru persoanele care au o circulatie proasta sau retentii mari de lichide. Avand un echipament special pentru a ajuta sistemul limfatic sa elimine toxinele si grasimile in mod natural, presoterapia este un tratament non-invaziv si nedureros care ofera mult mai multe beneficii decat cele deja evidente.

presoterapie

Cum functioneaza tratamentul de presoterapie?

In timpul tratamentul de presoterapie, pacientul trebuie sa poarte un costum care este pompat cu aer comprimat. Aerul pompat determina costumul sa se extinda in valuri, de la degetele de la picioare in sus, stimuland astfel circulatia si drenajul limfatic. Costumul de presoterapie poate fi setat cu diferite niveluri de intensitate pentru a atinge toate beneficiile si, totodata, relaxarea musculara. Cei mai multi dintre clienti adorm in timpul acestui tratament, fiind relaxati la maxim.

Top 5 Beneficii ale tratamentului de presoterapie

1. Detoxifica organismul. 

In timp ce pacientul este supus procedurii de presoterapie, substantele toxice si flluidele in exces din organism sunt determinate sa fie eliminate prin transpiratie si, ulterior, prin urina.

2. Reduce celulita. 

Presoterapie este o metoda excelenta de reducere a celulitei, datorita faptului ca stimuleaza dizolvarea celulelor grase din tesutul adipos subcutanat al pielii. Mai mult decat atat, aceasta metoda subtiaza pielea, o face mai fina si mai catifelata.

3. Actioneaza ca un masaj de drenaj limfatic. 

In timpul sedintelor de presoterapie, sistemul limfatic al organismului este stimulat.

4. Remodeleaza corpul in mod armonios. 

Presoterapia este o procedura ideala pentru pacientii care doresc sa slabeasca in circumferinta (in centimetri).

5. Relaxeaza corpul.

Pe langa toate beneficiile mentionate mai sus, presoterapia este, de asemenea, o metoda excelenta de relaxare a corpului fizic si, totodata, a creierului. Datorita faptului ca stimuleaza circulatia sangelui, celulele sunt mai bine oxigenate, organismul se simte mai odihnit, iar creierul devine mai relaxat.

 

 

Comments

comments