Thursday, June 8, 2023
Afli informatiile care conteaza


5 Joburi de vis despre care nu stiai ca exista

Cu totii avem un job la care visam. Chiar daca lucram in sport, divertisment sau stiinta, se pare ca intotdeauna…

By Liana , in Ciudat Interesant Topuri din lume , at November 25, 2014 Tags: ,

Cu totii avem un job la care visam. Chiar daca lucram in sport, divertisment sau stiinta, se pare ca intotdeauna exista altceva la care visam uneori. Iata o lista cu 5 joburi de vis care intrec orice imaginatie, dar care, totusi, exista si, se pare, sunt destul de banoase.

Top 5 joburi de vis despre care nu stiai ca exista

1. Gumologist

Ocupatia de gumologist este, probabil, jobul la care viseaza orice copil, deoarece implica exact ceea ce si spune acest cuvant. Gumologistul are rolul de a testa si revizui noi produse de gume de mestecat ale diferitelor companii. In ciuda dimensiunilor lor mici, fiecare bucata de guma de mestecat trebuie cercetata de catre gumologist, pentru a putea fi pusa in vanzare. Acesta este, cu siguranta, un loc de munca de vis intr-o lume atat de complexa!

gumologist

2. Personal shopper (cumparator personal)

Personal shopper este, cu siguranta, locul de munca ideal pentru orice shopaholic. Cumparatorul personal este, de regula, o persoana care este responsabila de mentinerea noua si in trend, in mod constant, a garderobei unei persoane. Acest job este, totusi, destul de des intalnit in randul celebritatilor si oamenilor de afaceri cu multi bani, care, de regula, doresc sa aiba ca personal shopper o persoana ce lucreaza pentru revistele de moda. Personal shopper nu este doar un job care se face cu placere, dar acesta aduce, de asemenea, si un beneficiu financiar destul de mare.

personal-shopper-2

3. Degustator de ceaiuri

Exact ce spune numele, un degustator de ceaiuri este platit pentru a savura ceaiuri toata ziua. Degustatorii trebuie, de regula, sa testeze circa 200 de cesti de ceai pe zi, fiind supusi la savurarea celor mai inimaginabile ceaiuri. In plus fata de degustarea celor mai delicioase ceaiuri din lume, acest job de vis presupune, de asemenea, a calatori in jurul lumii, pentru a testa noi ceaiuri si pentru a cauta noi furnizori si produse. Ceai gratuit toata ziua si vacante platite? Un vis pentru oricine!

degustator de ceaiuri

4. Actor de voce

La fel ca actorii obisnuiti, actorii de voce sunt personalitatile din spatele filmelor animate si emisiunilor TV. In timp ce acestia produc voci amuzante in timpul serviciului, acestia nu apar deloc in fata camerei, asa ca pot sta imbracati in pijama toata ziua, fara sa fie nicio problema. Un job distractiv si banos!

actor de voce

5. Chocolatier

Daca iti place sa faci minuni din lucruri marunte, atunci lucrul cu alimente ar fi ideal pentru tine. Iar cele mai interesante locuri de munca din industria alimentara sunt in deserturi. Asa cum sugereaza si numele, chocolatierul lucreaza exclusiv cu ciocolata, realizeaza deserturi, bomboane si diverse prajituri cu ciocolata, care sa incante clientii de toate varstele. Acesta nu este doar un job de vis, ci este si un job care ii face si pe ceilalti fericiti!

chocolatier

Comments

comments