Thursday, March 23, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 3 Destinatii de toamna in Europa

Europa este un loc extraordinar de frumos. In cazul in care doresti sa calatoresti prin batranul continent, in sezonul de…

By Liana , in Topuri din lume , at October 27, 2014

Europa este un loc extraordinar de frumos. In cazul in care doresti sa calatoresti prin batranul continent, in sezonul de toamna ai putea gasi obiective turistice si peisaje uimitoare. Privelistea tomnateca a Europei arata ca o galerie de arta, dar si ca o imagine a povestilor clasice ale vechilor scriitori. Toamna este, cu siguranta, un moment bun pentru a vizita frumoasele tari europene. Mai mult decat atat, aceasta perioada nu este la fel de populata precum vara sau iarna si ofera preturi mult mai mici decat de obicei.

Iata care sunt cele mai frumoase 3 destinatii de toamna in Europa:

1. Franta

In sezonul de toamna, Franta este ca paleta lui Monet. Zonele rurale franceze sunt pe buna dreptate renumite pentru farmecul lor, insa toamna, acestea sunt intr-un adevarat spectacol de culori. Parisul tomnatec este ca un cantec, iar locurile secrete speciale ale oraselor vechi arata mai elegant ca oricand.

Poti observa de ce impresionismul a inceput in Franta, in timpul toamnei. Culorile sunt incredibile, iar lumina este magica. Deosebit de frumoase sunt Lorraine, Vosges si Bordeaux, unde peisajele uluitoare ating in profunzime simturile cu revolte de culoare.

automne-17-copyright-french-moments

2. Germania

Toamna germana parca este desprinsa din povestile cu printi si printese. Bavaria arata, intr-adevar, remarcabil, cu muntii, raurile si padurile sale in nuante uimitoare. Daca doresti cu adevarat sa te pierzi in frumusete, plimba-te pe la Castelul Neuschwanstein si Castelul Mespelbrunn. Acestea sunt tablouri reale ale Germaniei Vechi, tara lui Beethoven si Gutenberg.

Suabia, in special, este un loc deosebit de frumos si Padurea Neagra isi arata privelistea uluitoare care a facut-o celebra. Aceasta este tara de izvorare a Dunarii, unde muntii, vaile cetoase si ruinele antice precum Castelul Hohenurach ating pana si cele mai inerte simturi. Pentru a-ti putea bucura ochii cu peisajele superbe ale Germaniei din timpul toamnei, foloseste trenul ca mijloc de transport.

autumn-neuschwanstein-castle-germany

3. Anglia

Terenul verde si placut al Angliei incepe in afara Londrei si Manchester-ului, in toate directiile. O mare parte din patrimoniul Angliei este intr-o stare impecabila, de aceea exista atat de multe imagini istorice fabuloase, de la Sherwood Forest prin Tamisa.

Vaile si miile de locuri inghetate de toamna se amesteca cu rosul caramiziu si galbenul auriu al sezonului, intr-o tara atat de verde.

Autumn-Castleton-Village-England

 

Comments

comments