Thursday, March 23, 2023
Afli informatiile care conteaza


Topul lucrurilor pe care trebuie sa stii despre invitatiile pentru nunta si botez

Invitatiile pentru nunta si botez sunt un detaliu care nu are cum sa lipseasca de la un astfel de eveniment….

By Ciprian , in Topuri din lume , at April 11, 2014

Invitatiile pentru nunta si botez sunt un detaliu care nu are cum sa lipseasca de la un astfel de eveniment. Invitatia este un prim pas catre oamenii care vrei sa iti fie alaturi la cele mai importante evenimente din viata ta.  Exista o gama variata de colectii de invitatii atat de nunta cat si de botez. Sunt disponibile in diverse culori, modele si marimi. Pot fi invitatii elegante pentru nunta cu aplicatii fine sau invitatii colorate si cu modele haioase pntru botez.

Stilul invitatiilor difera de la eveniment la eveniment si de tema pe care o are fiecare. Putem adapta fiecare tip de invitatie la tema pe care fiecare cuplu o are stabilita,  asa incat totul sa se potriveasca cu intreg evenimentul.

Modelele pot varia. Sunt invitatii de tipul scrisorilor sau rolelor de film, invitatii sidefate sau mate si invitatii ce au un impact vizual foarte bun.

invitatii botez

Textul il poti alege singur, detaliile care sunt mentionate pe invitatii trebuie comunicate la timp pentru a nu exista erori si pentru a putea fi tiparite correct de la bun inceput. Avem si o lista mare de texte haioase si romantice  pe placul si celor mai nehotarate persoane.

Se poate specifica numele persoanelor invitate pe plicuri la cererea clientilor.  Tiparirea invitatiilor este optionala. Se pot achizitiona simple invitatii fara a fi tiparite la noi in mod special.

Calitatea invitatiilor de nunta si de botez este una garantata.  Pretul este unul foarte mic iar plicurile sunt incluse in pretul invitatiilor.  Fiecare cuplu isi poate alege invitatia perfecta pentru eveniment si pot fi foarte avantajati de suma mica pe care trebuie sa o platiti.

Invitatiile comandate pentru evenimentul dorit se pot ridica de la punctul de lucru.

 

Comments

comments