Thursday, October 29, 2020
Afli informatiile care conteaza


Centru medical Arena Cardiologie/Oftalmologie

Centrul Medical Arena este un centru multidisciplinar care asigura servici medicale la cele mai inalte standarde.Începând cu anul 2011 Centrul…

By Ciprian , in Topuri din lume , at April 11, 2014

centrul medical AreneCentrul Medical Arena este un centru multidisciplinar care asigura servici medicale la cele mai inalte standarde.Începând cu anul 2011 Centrul Medical Arena oferă pacienţilor o alternativă medicală modernă, confort, siguranță și precizie.Misiunea centrului este de a informa şi educa pacienţii şi de a le oferi planuri de tratament eficiente şi precise pentru afecţiunile de care aceştia suferă.

Sistemul de asistenţă medicală de la Centrul Medical Arena este bazat pe conceptul preventiv contemporan:

• minimizarea riscului de îmbolnăvire a pacientului sănătos;

• implementarea tratamentului corect şi evitarea complicaţiilor în cazul pacienţilor cu afecţiuni constituite.

Pentru a acoperi o arie cât mai bogată de specializări bazate pe cele mai des întâlnite afecţiuni în rândul pacienţilor, în cadrul Centrului Medical Arena funcţionează cabinete de cardiologie, ecografie, oftalmologie, si optica medicala.

Cabinetele folosesc o baza de date informatizata in care se stocheaza informatia actului medical pentru fiecare pacient in parte, astfel incat exista posibilitatea urmaririi in timp a acestuia si aprecierea evolutiei diferitelor afectiuni.

Cabinetele folosesc o baza de date informatizata in care se stocheaza informatia actului medical pentru fiecare pacient in parte, astfel incat exista posibilitatea urmaririi in timp a acestuia si aprecierea evolutiei diferitelor afectiuni.

Toate cabinetele sunt dotate cu aparatură performantă care permite evaluarea completă a pacienţilor în vederea stabilirii rapide şi precise a diagnosticului. Echipa noastră de medici specialişti este alături de pacient de la bun început pentru stabilirea unui plan terapeutic perfect adaptat fiecărui caz.

La Centrul Medical Arena veţi fi întâmpinat de un personal profesionist şi prietenos, permanent dedicat confortului dumneavoastră. Totul este organizat în aşa fel încât să se evite timpii inutili de aşteptare şi pentru a asigura o experienţă medicală completă și plăcută la un nou nivel de eficiență.

Consultul cardiologic impreuna cu testele paraclinice stabilesc diagnosticul precis de boala cardiovasculara.

Daca va temeti ca suferiti de boala de inima programati-va acum pentru un consult cardiologic si stabiliti impreuna cu medicul cardiolog testele de diagnostic necesare aici .

Tot in Centrul nostru veti gasi o echipa cu experienta practica in toate ariile oftalmologiei clinice,va pune la dispozitie servicii medicale de top, sustinute de aparatura de diagnostic de cea mai noua generatie.Eo toate chipa noastora formmedici cu experienta practica in toate ariile oftalmologiei clinice, va pune la dispozitie servicii medicale de top, sustinute de aparatura dde cea mai noua generatie.

Va asteptam cu drag!

Comments

comments