Thursday, May 19, 2022
Afli informatiile care conteaza


Top 9 operatii estetice ciudate

In ultimii ani, din ce in ce mai multi oameni au inceput sa adopte operatiile estetice. Fie ca a fost…

By Razvan Nemesu , in Ciudat , at October 4, 2013

In ultimii ani, din ce in ce mai multi oameni au inceput sa adopte operatiile estetice. Fie ca a fost vorba de operatii estetice bazate pe probleme medicale, fie ca pur si simplu persoana operata a dorit o schimbare a infatisarii, operatiile estetice au luat un avant incredibil de mare si de rapid. Daca am inceput sa devenim obisnuiti cu operatiile la nas, sani, buze sau fund, exista totusi unele operatii estetice pe care orice om normal le-ar considera ciudate:

1) Operatii in palma. In Japonia, unde cititul in palma este inca la moda si oamenii au incredere oarba in asa ceva, multi s-au gandit ca isi pot schimba viitorul daca isi modifica liniile palmei. Asa o fi?

2) Operatie de modificare a culorii ochilor. Aceasta operatie se face prin schimbarea irisului cu unul artificial si spre deosebire de lentilele de contact are avantajul ca este permanent. Daca la inceput operatia era facuta pentru oameni cu probleme, astazi au inceptu din ce in ce mai multi sa o faca strict din punct de vedere estetic.

3) Operatie estetica a picioarelor. Multi oameni nu sunt multumiti cu forma picioarelor si vor sa si le modifice. Cum pot face asta mai simplu, daca nu printr-o operatie estetica?

4) Implant de mustata. Una dintre cele mai ciudate operatii estetice, implantul de mustata. Acesta se face in Turcia, unde doctorii sunt renumiti pentru implantul de par. In ultima vreme insa, implanturile s-au extins de la cap catre fata si sunt din ce in ce mai mult doritori pentru o astfel de operatie.

5) Implantul cu Botox Pokerface. Pentru a li se citi cat mai greu emotiile, jucatorii de poker au gasit o solutie medicala: Implantul cu botox in fata. O astfel de operatie costa intre 600 si 800 de dolari si garanteaza ca adversarul nu isi va da seama daca cel care a suferit implantul are emotii sau este nervos.

6) Marirea gurii. In Asia este la moda marirea gurii printr-o mica incizie in partile laterale ale acesteia. Aceasta operatie ii face pe doritori sa arate ca si cand zambesc, chiar daca nu o fac. Merita?

7) Marirea ochilor pentru asiatici. Cu o implementare puternica a culturii vestice, din ce in ce mai multi tineri din Asia isi doresc o fata cat mai caucaziana. Cel mai usor mod de a obtine asta este o marire a ochilor, operatie din ce in ce mai populara in randul femeilor din Asia.

8) Crearea de gropite. Gropitele din obraji sunt de cele mai multe ori sexxy. E greu de crezut totusi ca cineva si-ar face operatie pentru asa ceva. Cu toate astea, operatiile medicale care creaza gropite in obraji devin din ce in ce mai populare.

9) Lungirea membrelor. Aceasta procedura este una extrem de dificila si presupune lungirea membrelor printr-o procedura extrem de dureroasa. Pentru a deveni mai inalt totusi, costul este de 85000 de dolari iar procedura este una dureroasa si de lunga durata.

 

Comments

comments