Thursday, June 8, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 7 cei mai dezaxati criminali in serie din istorie

Cu siguranta, povestile cu criminali in serie te inspaimanta, insa la fel ca un film de groaza, te si atrag,…

By Razvan Nemesu , in Ciudat , at October 11, 2013

Cu siguranta, povestile cu criminali in serie te inspaimanta, insa la fel ca un film de groaza, te si atrag, atata timp cat nu faci parte directa din actiune. Iata un top 7 al celor mai dezaxati criminali in serie:

1) Richard Trenton Chase – Supranumit si vampirul din Sacremento, acesta a omorat 6 persoane carora le-a baut sangele si le-a mancat parti din corp. Inainte sa faca oribilele crime, Chase a fost inchis intr-un institut de boli mentale, de unde a fost eliberat. Intrase in institut deoarece fusese prins mancand carne cruda de animale.

2)Joachim Kroll – Fiecare om are metodele lui de a trece peste o criza financiara, fie munceste mai mult, fie strange cureaua. Kroll a folosit o metoda mai putin ortodoxa, omorand 13 oameni pe care i-a consumat ulterior.Explicatia lui a fost ca i-a omorat pentru a-si scadea cheltuielile pe care le avea cu mancarea.

3) Ted Bundy РUnul din cei mai cunoscuti criminali in serie, Ted Bundy a omorat numeroase femei, pe care le agata in locuri publice, le omora si facea sex cu ele post mortem. Totul s-a intamplat in decursul a 4 ani de zile, intre 1974 si 1978.  Criminalul a fost prins si executat prin electrocutare in 1989

4)Gary Leon Ridgway – Responsabil de nu mai putin de 48 de crime, Gary Ridgway obisnuia sa omoare doar prostituate pe care apoi le ardea sau le arunca in Green River din Washington. Momentan, acesta ispaseste o pedeapsa cu inchisoarea pe viata.

5)Alexander Pichushkin – Cunoscut si ca si Criminalul tablei de sah, acesta a omorat nu mai putin de 60 de oameni si a fost foarte aproape sa isi atinga scopul, acela de a omora 64, numarul patratelelor de pe o tabla de sah. Ultima crima a facut-o in 2009 iar acum este condamnat la inchisoare pe viata.

6)John Wayne Gacy – Un alt criminal cu un nume si cu o reputatie extrema: Clownul ucigas. Jobul lui de clown i-a dat foarte usor acces catre copii pe care ii rapea si ii omora. Dupa ce a fost prins, a fost omorat cu injectia letala in 1994.

7)Ucigasul Zodiac – Unul din cei mai de succes criminali, Ucigasul Zodiac a activat in anii 1960-1970 omorand 7 oameni in acelasi mod. Ceea ce l-a facut deosebit, a fost faptul ca intotdeauna publica anunturi in ziar cu detalii pe care le dadea politistilor. Cu toate astea, nu a fost niciodata prins.

 

 

Comments

comments