Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 5 Tratamente Spa Ciudate

Intr-o lume in care imaginea conteaza extrem de mult, femeile ar face aproape orice pentru a fi frumoase. In ultimii…

By Razvan Nemesu , in Ciudat Topuri din lume , at September 11, 2013 Tags: , , , , ,

Intr-o lume in care imaginea conteaza extrem de mult, femeile ar face aproape orice pentru a fi frumoase. In ultimii ani tratamentele spa au devenit o necesitate pentru imbunatatirea aspectului fizic si chiar pentru ridicarea moralului. Exista o varietate de tratamente spa folosite in saloanele de infrumusetare, de la cele mai uzuale, precum cele cu argila sau uleiuri medicinale, la cele mai extravagante, cum ar fi cele care folosesc lotiuni si solutii cu diamante si aur. Exista, insa, si tratamente spa mai ciudate, care dau rezultate extraordinare.

5 Tratamente spa ciudate folosite in medicina si frumusete:

  • Masajul cu cactus – Incredibil sau nu, masajul in care se foloseste cactusul poate ajuta la hidratarea pielii si in eliminarea toxinelor. Evident, acele cactusului sunt eliminate in acest tratament ingenios, asadar, puteti fi convinsi de faptul ca senzatia este minunata!
  • Baia intr-o cada umpluta cu bere – Daca frumoasa Cleopatra obisnuia sa se scalde intr-o cada cu lapte, ei bine, cehii au inovat o metoda de relaxare si tratament, in care te scalzi in bere. Aceasta terapie este conceputa pentru a va stimula pielea si organele interne. Mineralele din apa combinata cu bere, se spune ca sunt benefice pentru par, piele, unghii si circulatia sangelui.
  • Thai Palmuirea fetei – Aceasta terapie este folosita de o maseuza originara din Thailanda, in salonul ei de masaj din San Francisco. Tratamentul consta in ciupirea si palmuirea fetei, pentru a restabili un aspect mai tineresc a tenului. Costul unei sedinte este de 350 de dolari si dureaza 15 minute!
  • Tratamentul facial cu placenta – Aceasta procedura a fost folosita pentru prima oara in Singapore, de catre o companie care facea tratamente faciale din placente umane reale. Acest produs ajuta la stimularea creierului si la curatarea pielii.
  • Terapia cu urina – Asa este, ati citit bine! Daca cei mai multi dintre noi incearca sa scape cat mai repede de urina, altii folosesc urina pentru diverse afectiuni, precum: acneea sau psoriazis. Daca sunteti interesat de acest ”tratament”, aveti grija sa colectati urina de dimineata, pentru ca atunci are cele mai puternice proprietati.