Saturday, November 27, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top 5 Cele Mai Bune Seriale TV Din Toate Timpurile

In ultimii ani, lumea parca a intrat intr-o febra a serialelor de pe internet. Acestea au inceput sa fie chiar…

By Razvan Nemesu , in Interesant Topuri din lume , at September 17, 2013 Tags: , , , , , , , ,

In ultimii ani, lumea parca a intrat intr-o febra a serialelor de pe internet. Acestea au inceput sa fie chiar mai populare decat lungmetrajele de la Hollywood, si din aceasta pricina, au inceput sa se produca din ce in ce mai multe, de la comedii pentru adolescenti, la drame si seriale SF.

Iata un top 5 al celor mai bune seriale TV din toate timpurile, conform evaluarii IMDB.com:

  1. Planet Earth – Acest serial a fost votat ca fiind cel mai bun din istorie, avand un rating IMDB de 9.5/10. Productia reprezinta un spectacol incredibil despre stiinta si natura acestei minunate lumi. Se exploreaza o gama larga de diferite animale, precum si habitatul acestora, locatia, tendintele lor si alte lucruri ce privesc viata acestora. Serialul este prezentat de David Attenborough si este recomandat tuturor celor pasionati de natura, stiinta, animale si evolutie, in general.
  2. Game of Thrones РEste un serial american de televiziune ce imbina fantezia cu aventura. Povestea este formata din sapte familii nobile care lupta pentru controlul taramului mistic, Westeros. Aceasta batalie pentru tronuri se da intre regi si regine, cavaleri si renegati, mincinosi si nobili, personaje care sunt cuprinse in scene intense de lupta si de dragoste pasionala. Show-ul are un bine meritat loc doi, cu un rating IMDB de  9.4/10.
  3. Breaking Bad – In serial este vorba despre un chimist genial care, in primul episod, este informat ca are cancer in faza terminala si nu mai are mult timp de trait. Actiunea filmului se intampla pe baza acestei stiri si ofera serialului un rating IMDB de 9.4/10.
  4. The Wire РAcest serial TV prezinta o scena de droguri din Baltimore, prin ochii traficantilor de stupefiante, precum si din perspectiva oamenilor legii care incearca sa previna astfel de intamplari. Fiecare sezon din The Wire se concentreaza pe un aspect diferit al orasului Baltimore. In ordinea cronologica, acestea sunt: traficul de droguri, sistemul portului, guvernul si birocratia, sistemul scolar si mass-media.  Acesta este descris de critici ca fiind una din cele mai bune serii TV si cea mai buna drama, in ciuda faptului ca nu a castigat premii de televiziune majore. Este recunoscut pentru portretizarea realista a vietii urbane din Baltimore si exploatarea profunda a mintilor implicate. Acest lucru a plasat serialul pe locul 4, cu un rating IMDB de 9.4/10.
  5. Life – Prezentat de David Attenborough, acest show TV este similar cu Planet Earth. Acesta ofera o privire adanca in viata salbatica a lumii. Serialul acopera toate domeniile, de la cei mai periculosi vanatori ai planetei, la cele mai fascinante creaturi ale oceanelor, necunoscute de multi dintre noi. “Life” arata fapte incredibile ale evolutiei multor animale si plante. Cu un rating IMDB de 9.3/10, acesta este cu siguranta un serial pe care trebuie sa-l vedeti!

 

Comments

comments