Thursday, June 8, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 6 Cele Mai Bune Filme Cu Studenti

Cursurile facultatilor incep peste cateva zile iar studentii de pretutindeni se pregatesc de inca un an de invatamant superior. Pentru…

By Razvan Nemesu , in Amuzant Topuri din lume , at September 13, 2013 Tags: , , ,

Cursurile facultatilor incep peste cateva zile iar studentii de pretutindeni se pregatesc de inca un an de invatamant superior. Pentru absolventii ca mine, acest lucru nu poate fi decat unul nostalgic, avand in vedere vremurile de neuitat  pe care le-am trait in studentie. Daca faci parte dintre cei care adora viata la 20 de ani, iata un top 6 al celor mai bune filme cu studenti, din toate timpurile:

  1. Animal House (1978) – Chiar daca este un film vechi, Animal House este cu adevarat cel mai bun! Epilogul filmului prezinta unul din cele mai amuzante scene din istorie si a reprezentat o inspiratie pentru filmele americane de comedie care au urmat.
  2. Old School (2003) – Will Ferrell s-a intrecut pe sine in rolul pe care l-a jucat in acest film iar interpretarea melodiei ”Dust in the Wind” este mai mult decat hilara.
  3. The Freshman (1990) – Acest film probabil ca nu este cel mai popular in randul studentilor de astazi, insa, filmul este absolut genial! Broderick joaca rolul unui student din anul 1 la o scoala de film din New York, unde  intalneste un om de afaceri suspect, jucat de nimeni altul decat Marlon Brando, si astfel viata lui ia o intorsura hilara.
  4. The Waterboy (1998) – Bineinteles ca il stiti pe Adam Sandler jucand in filme amuzante! Baiatul cu Apa Rece are atat de multe glume bune, incat iti vine sa il mai vezi inca o data si inca o data.
  5. The Social Network (2010) – Daca aveti cont pe Facebook, cu siguranta ati auzit de Mark Zuckerberg. Acest film releva o poveste provocatoare a fondatorului celebrei retele de socializare.
  6. Road Trip (2000) – Acest film este un clasic al filmelor studentesti de comedie, unde joaca Tom Green si Sean William Scott, care este chiar mai amuzant decat in rolul celebru al lui Stiffler din American Pie.

Comments

comments