Friday, June 9, 2023
Afli informatiile care conteaza


5 Avantaje Majore ale Epilarii Definitive

Epilarea definitiva a devenit in ultimii ani, cea mai eficienta metoda de epilare corporala din randul femeilor din intreaga lume….

By Razvan Nemesu , in Interesant Topuri din lume , at September 24, 2013 Tags: , , , , ,

Epilarea definitiva a devenit in ultimii ani, cea mai eficienta metoda de epilare corporala din randul femeilor din intreaga lume. Aceasta tehnica de inlaturare a parului de pe corp a fost descoperita intr-un mod accidental in anul 1979, de catre profesorul Marc Clement, cand si-a expus bratul intr-un mod involuntar, in fata unui laser, urmand ca ulterior sa constate ca in acea zona a bratului nu ii mai crestea par. In urmatorii ani, aceasta metoda de epilare cu ajutorul laserului a fost luata in serios si studiata de catre specialistii din estetica medicala, constatand ca este un procedeu eficient si lipsit de riscuri, de indepartare a pilozitatii pentru un termen indelungat.

Astazi, tratamentul de epilare definitica cu IPL (IPL face parte din familia laserelor) se foloseste in toate institutele de estetica medicala de prestigiu din Europa, Asia, America si Australia, datorita multiplelor avantaje pe care le prezinta. Cele mai importante avantaje ale epilarii cu laserul sunt:

  1. Tratament nedureros – Se stie ca in timpul epilarii clasice cu ajutorul aparatului epilator sau cu ceara, zona tratata este si foarte dureroasa. Ei bine, in timpul epilarii cu IPL, zona supusa tratamentului va simti doar o simpla senzatie de cald, ce va fi eliminata imediat cu ajutorul unui gel revigorant.
  2. Rezultate de lunga durata – In urma tratamentului de epilare definitiva cu IPL, rezultatele vor fi vizibile pentru o perioada de aproximativ 6 ani, urmand ca ulterior parul sa creasca mult mai greu si mai rar.
  3. Metoda non-invaziva – In timpul interventiei cu laserul, riscul de accidentare sau ranire este minim iar zona tratata va fi rosie sau putin imflamata pentru un interval de cateva ore, insa dupa aceea, pielea isi va reveni la normal.
  4. Tratament posibil pentru orice parte a corpului – Epilarea definitiva cu IPL se poate aplica in orice zona a corpului, inclusiv in zona fetei sau in zona inghinala, fara a exista vreun risc.
  5. Cost redus – Spre deosebire de tarile occidentale unde se mai practica acest tratament, in Romania, pretul epilarii definitive cu ajutorul laserului este unul modic, luand in considerare si faptul ca rezultatele sunt vizibile pentru o perioada de cativa ani de zile.

Comments

comments