Top destinatii pentru o luna de miere insolita

Photo of author

By AncaP

Seychelles, Mauritius sau Maldive sunt deja destinatii clasice pentru tine? Daca tu si partenerul tau sunteti mai aventurieri de fel sau daca iubiti lenevelea si plajele, iata cateva destinatii ideale pentru luna de miere care numai clasice nu sunt.

namibia

Namibia, pentru a descoperi inima Africii. Mult mai putin turistica decat Kenya sau Africa de Sud, cu peisajele sale grandioase, Kenya este o tara mai mult decat superba. Dunele rosii ale desertului Kalahari si desertul cat vezi cu ochii, cel mai mare canion din Africa, numeroasele posibilitati de safari sau rezervatiile naturale de aici, te vor fermeca cu siguranta.

Birmania, pentru o calatorie in afara timpului. Numita azi Myanmar, Birmania este o tara asiatica foarte misterioasa care se deschide din ce in ce mai mult in fata turismului. Vei descoperi aici cetatea maiestuoasa in ruine, Bagan, pagoda aurie, Shwedagon, rizierele de orez, pietele plutitoare de pe lacul Inle, Mandalay sau grotele Pindaya.

Noua Zeelanda. Daca adori la nebunie drumetiile de tot felul, in acest caz, aici trebuie sa ajungi. Poti strabate in doi cele doua insule ale pasarilor kiwi, cu rulota sau in camping-car, poti strabate cele mai frumoase peisaje presarate cu vulcani, munti, ghetari, cascade, lagune si lacuri in nuante de turcoaz.

Din Rusia pana in China cu Transsiberianul. De la Moscova si pana la Pekin, trecand si prin Ulan – Bator si Lacul Baikal, poti trai o experienta de neuitat in inima culturii ruse, mongole si chineze si te poti imbarca la bordul miticului tren Transsiberian. La 60 de km pe ora, vei calatori in cel mai lent ritm…iata in ce consta intreg farmecul calatoriei.

Sub tropice, in Panama. Panama este un veritabil paradis fiscal, dar si tropical. 2500 de km de plaje unde poti lenevi, ape in nuante de turcoaz pentru scufundari, vechi orase coloniale, jungla luxurianta…un cocktail mai mult decat perfect pentru o luna de miere de neuitat.

O luna de miere made in Taiwan. Aici vei gasi cele mai superbe plaje, munti, jungla, cascade si izvoare minunate, dar si orase cosmopolite, foarte dezvoltate din punct de vedere al tehnologuiei. Trebuie sa descoperi si capitala ultra moderna Taipei, cu zgarie-norii sai si cu faimosul turn 101.