Top 8 destinatii europene insolite

Photo of author

By AncaP

In anul 2017 va trebui sa fii cel mai original si sa alegi cele mai insolite destinatii europene. Incearca sa iesi de pe potecile batatorite si sa lasi colturile turistice supraaglomerate deoparte. Destinatiile insolite europene sunt la fel de fermecatoare.

bled

Lacul Bled, Slovenia. Lacul Bled este fara indoiala unul din cele mai frumoase locuri din Europa. Slovenia este o destinatie superba, inca necunoscuta, plina de farmec, cu paduri alpine, cu numeroase lacuri, cu poteci printre munti, cascade si superbul lac Bled care se afla in apropiere de orasul Radovljica.

Tresco, Insulele Scilly. Punem pariu ca nici macar nu ai auzit pana acum de aceasta destinatie? Sunt insule din Marea Celtica, in largul Regatului Unit, cu plante subtropicale si palmieri care pot rivaliza foarte bine cu insulele Bahamas.

gand

Gand, Belgia. Imposibil sa nu te lasi fermecat de aceasta destinatie, cu canalele sale si arhitectura tipica. Un oras tanar si modern care a stiut cum sa isi puna in valoare patrimonoul istoric, cu cele mai frumoase canale si muzee.

Dobrota, Muntenegru. Pe costa occidentala, Golful Kotor formeaza un loc splendid aflat la doar 2 ore de Dubrovnik. Satucul Dobrota este un loc foarte linisitt din golf unde poti incerca sa practici canoe sau pur si simplu te poti relaxa.

ferra

Ferragudo, Portugalia. Algarve te asteapta cu cele mai autentice peisaje si cu o savoare foarte portugheza. Plajele de aici sunt foarte vaste dar si destul de pustii. Satucul este un loc ideal unde poti degusta peste proaspat si unde poti descoperi cele mai frumoase golfuri.

Cork, Irlanda. Se spune cel mai adesea ca aceasta este veritabila capitala a Irlandei. Dublin este formidabila fara indoiala, dar Cork este un loc foarte frumos, primitor, cu cele mai frumoase locuri si o viata nocturna animata.

fribourg

Fribourg-en-Brisgau, Germania. Este cel mai verde oras din lume, cu cea mai frumoasa catedrala si cu mitica Padure Neagra care asteapta sa fie explorata.

Innsbruck, Austria. Un oras din inima muntilor inconjurat de vai, un loc ideal pentru schi, drumetii si descoperirea celor mai frumoase satucuri autentice din jur. Centrul medieval al orasului este superb.