Top 7 idei pentru a evada intr-un week-end in doi

Photo of author

By AncaP

Cum ar fi sa incerci sa o iei pe urmele lui Cupidon si sa planifici in 2017 cea mai frumoasa evadare pentru un week-end in doi? Venetia, Tanger, Copenhaga, Milos sau Sevilia… ce destinatie vei alege?

escapada

Tanger. Tanger este cel mai trendy oras din Maroc. Un oras al artistilor, al creatorilor si al scriitorilor, in nuante minunate de alb si albastru, cu stradute pavate minuscule, cu arome suave si cu cele mai frumoase medine.

Venetia. Nu este un cliseu. Venetia este cea mai frumoasa destinatie pentru indragostitii care vor sa evadeze in week-end. Chiar si cei care nu sunt romantici vor adora aceasta destinatie care pare desprinsa dintr-un decor de teatru italian si care se poate descoperi doar pe jos sau cu celebrul vaporetto.

Milos. Milos este una din cele mai frumoase destinatii din Insulele Cyclade. Cu siguranta ca nu te vei putea decide intre nenumaratele sale plaje minunate cu nisip fin… o insula minunata, magica chiar, din mijlocul Marii Egee, care te va seduce cu cele 1001 de culori ale sale.

Praga. Praga este fara indoiala una din cele mai romantice destinatii din Europa. Este o destinatie de legenda cu bisericile sale in stil baroc, cu ceata sa mistica si cu cele mai infricosatoare castele.

Sevilia. Uita de Madrid sau de Barcelona. Sevilia este mult mai calduroasa. Capitala andaluza ae o multime de terase insorite, baruri, comori arhitecturale, un trecut arab foarte bogat… un loc ideal pentru un picnic tete-a –tete in parcul Maria Luisa.

Copenhaga. Copenhaga este cea mai frumoasa destinatie feerica pentru un week-end in doi. Poti hoinari prin cartierul Nyhavn, iti poti aduce aminte de copilarie in parcul Tivoli sau poti degusta cel mai delicios pranz tradtional danez la piata acoperita Torvehallerne.

Cinque Terre. Un mic colt de paradis de la capatul Italiei nu foarte celebru, care merita insa sa fie decoperit. Sus pe faleze, in mijlocul plantatiilor de maslini se afla cinci satucuri de pescari la care se ajunge doar cu vaporul si care pot fi descoperite pe jos sau cu magarul. Aici poti profita din plin de soarele italienesc pentru a te reindragosti….