Top 12 destinatii unde poti profita de soare tot anul

Photo of author

By AncaP

Adori la nebunie soarele si il cauti peste tot in vacanta de la nord la sud sa de la est la vest? Iata care sunt destinatiile perfecte unde sa profiti de soare intreg anul.

soare

In ianuarie, Mexic. In toiul iernii, ai nevoie de o doza buna de soare mexican. Mexic este destinatia perfecta pentru cei care vor sa se bronzeze sau sa leneveasca la soare iarna.

In februarie, Republica Dominicana. Iata una din cele mai apreciate destinatii turistice pe timp de iarna.

In martie, Saint –Barth. Este vorba despre o insulita din Caraibe care apartine de Franta. Un mic paradis insorit, ideal pentru vacante in toiul iernii.

In aprilie, Florida. Chiar daca in Florida este foarte frumos tot anul, aceasta destinatie este un veritabil must have pentru primavara. Trebuie neaparat sa profiti de cele mai frumoase plaje de aici.

In mai, Spania. Trebuie sa ajungi aici pentru soarele minunat, dar si pentru peisaje, cultura sau gastronomie. Spania este o tara care te va inspira cu siguranta si care face parte din destinatiile de vizitat macar o data in viata.

In iunie, Grecia. La fel ca si in cazul Spaniei, Grecia este cea mai bogata tara din punct de vedere arhitectural si cultural, fiind in acelasi timp o tara unde soarele este omniprezent.

In iulie, Italia. In toiul verii soarele Toscanei sau al Siciliei stie foarte bine cum sa puna in valoare toate placerile cu care te asteapta aceasta tara minunata.

In august, Quebec. Soarele este sus pe cer in aceasta perioada iar in luna august poti profia de cele mai frumoase festivaluri si cocktailuri pe terasa.

In septembrie, Zimbabwe. In acesta perioada aici este sezonul uscat iar temperaturile sunt ziua in jur de 30 de grade. O tara ideala pentru cei care iubesc natura si peisajele salbatice.

In octombrie,Hawaii. Luna octombrie este perfecta pentru a  vizita aceasta tara deoarece in aceasta perioada inca mai beneficiaza de 8 ore de soare pe zi.

In noiembrie, Australia. O calatorie mai lunga dar care merita cu prisosinta. Aici este timp frumos intreg anul. Si peisajele iti vor taia respiratia cu sigURanta.

In decembrie, Costa Rica. In aceasta perioada, aici se incheie sezonul ploios. Deci poti admira natura colorata de aici in toata splendoarea sa.