Top 6 destinatii unde nu ploua niciodata vara

Photo of author

By AncaP

Vrei ca in vara aceasta sa mergi la sigur si sa profiti de soare intreaga vacanta? Mediterana este o valoare sigura dar si alte destinatii precum Islanda sau Faro, care seduc o multime de persoane in sezonul estival.

islanda

Islanda. Vara este sezonul ideal pentru a profita din plin de toate atuurile acestei destinatii turistice. Soarele nu se culca aproape niciodata, aici sub aceste latitudini in perioada estivala. Deci profita din plin de cele mai frumoase zile insorite pentru a descoperi o natura maiestuoasa, pentru a profita de mare si pentru a te intalni cu balenele. Vei fi uimit de paleta minunata de culori de aici.

Faro. In partea de sud a Portugaliei, Faro este o destinatie turistica ideala pentru a descoperi peisaje sublime in regiunea Algarve. Poti descoperi aici Ilya Barreta cunoscuta si sub numele de Ilya deserta. Un veritabil paradis salbatic din inima Parcului Natural Ria Formosa cu cele mai frumoase plaje de nisip alb.

canare

Insulele Canare. Insulele Canare sunt o destinatie turistica cu 1001 fete. Un vechi sediu colonial, un pamant plin de istorie cu cele mai variate peisaje. Dune de nisip, campuri de lava, cascade, statiuni balneare, o fauna exceptionala… Tenerife este cea mai frumoasa destinatie tusristica de aici, cu siguranta.

Creta. Cea mai mare insula greceasca, te asteapta cu influentele sale otomane, venetiene si mediteraneene. Creta inseamna plaje sublime, casute in alb si albastru, porturi mici mici, ape cristaline…Vei aprecia cu siguranta plimbarile prin campurile cu maslini, relieful si terasele din Heraklion.

sardinia

Sardinia. A doua insula mediteraneana dupa Sicilia, Sardinia este cea mai frumoasa. Plajele sale cu aluri de plaje din Caraibe sunt celebre datorita apelor sale cristaline. Vei gasi cele mai frumoase chei, ruine arheologice, biserici gotice, romane sau baroce, campuri de masline pe coline… un mic colt de paradis, cu siguranta.

Lima.  In aceasta vara, poti ajunge si mai departe, in America de Sud, de exemplu. Lima este un oras balnear, foarte frumos pe perioada verii. Trebuie sa descoperi aici Miraflores cu spatiile sale verzi minunate si cu terasele cu vedere la mare sau Barranco, un cartier foarte colorat si exotic.