Top 6 cele mai spectaculoase drumuri unde trebuie sa ajungi macar o data in viata

Photo of author

By AncaP

Lumea este presarata cu drumuri, poteci, este plina de de rute, de pasaje sau poduri care mai de care mai spectaculoase care au stiut cum sa ramana magnifice in ciuda trecerii timpului. Acestea ofera si cele mai superbe peisaje care promit o experienta unica, de neuitat.

sarek

Parcul national Sarek, Suedia. Acest parc din Laponia adaposteste cele mai superbe panorame si cele mai superbe specii de animale din partea de nord a Europei. Dar aici se afla si cei mai inalti munti din Suedia, rauri, ghetari si aurore boreale grandioase.

Drumul Lycia, Turcia. Un drum care dezvaluie adevarata fata a Turciei cu frumusetea sa magnifica. Un drum care iti va dezvalui golfuri sublime, morminte in stanca abandonate acum peste 3000 de ani, o flora abundenta si o mare de un albastru infinit.

bay

Bay of Fires, Australia. O destinatie al carui nume provine de la stancile in culorii vii care se afla de-a lungul falezelor de aici. O culoare care se datoreaza lichenilor rosii de altfel. Un drum care poate fi parcurs in patru zile in care vei descoperi peisaje incredibile unice in lume cu nisip alb, cu faleze portocalii si o mare de un albastru azur.

Overland Track, Australia. O ruta celebra in Australia care traverseaza cele mai frumoase locuri din Tazmania, cu varfuri muntoase inalte, cu lacuri cristaline si cascade maiestuoase. Aici se pot observa o multime de animale surprinzatoare precum anumalele marsupiale wombat, canguri sau serpi.

anna

Circuitul Annapurna, Nepal. Un circuit care iti va pemrite sa decoperi spectaculosul Nepal, cu cei mai maiestuosi munti de pe planeta, dar si cu cele mai profunde chei si vai. Pe langa toate aceste peisaje maiestuoase, templele budiste sunt cele care infrumuseteaza peisajul.

Parcul National Zion, Statele Unite. Aici vei descoperi un adevarat concentrat de faleze, de platouri stancoase, de tunele captivante si de canioane profunde. Dar si cele mai vii si mai frumoase culori.

Toate aceste drumuri sunt unele mai frumoase ca celelalte. Sunt cele care ofera un context natural si salbatic, un peisaj unic si magic cu adevarat, o experienta de incercat macar odata in viata.