Top 12 cele mai frumoase orase necunoscute din Europa

Photo of author

By AncaP

Pe langa cele mai mari si mai frumoase capitale europene si destinatiile turistice unde turistii vin in masa, exista unele locuri care nu au fost inca descoperite, dar care merita sa fie vizitate. Sunt magnifice, linistite, mici colturi de paradis, locuri cu o frumusete incomparabila, ideale pentru vacanta ta.

cehua

Český Krumlov, Republica Ceha. Un orasel aflat in Boemia de Sud, celebru pentru casutele sale care parca sunt construite din turta dulce. Stradutele sale pavate si micile poduri de piatra sunt magnifice.

Marsaxlokk, Malta. Este un oras foarte mic si plin de surprize, cel mai important loc unde se pescuieste aici.

bibury

Bibury, Anglia. Este fara indoiala unul din cele mai fermecatoare locuri din Anglia, din Europa chiar. Stradutele cu casutele traditionale impodobite cu flori au un farmec autentic.

Annecy, Franta. Annecy este un orasel construit in jurul unui castel din secolul 16 cu un farmec incredibil. Pe fundalul sau Alpii maiestuosi creeaza un decor de poveste.

robb

Rothenburg ob der Tauber, Germania. Este fara indoiala unul din cele mai fermecatoare orasele din Germania. Este si cel care i-a inspirat pe cei de la studioul Walt Disney pentru filmul Pinocchio.

Arosa, Elvetia. Orasul ofera o priveliste minunata asupra Alpilor si este locul preferat de vilegiatura al familiei regale britanice.

bergen

Bergen, Norvegia. Plimbari prin port, fiorduri si o priveliste minunata asupra atractiei Fjellstrekninger… nu vei avea cum sa te plictisesti.

Torun, Plonia. Orasul Torun inseamna Polonia in toata splendoarea sa. Culorile sale sunt minunate.

gand

Gand, Belgia. Principala atractie de aici- plimbarea pe stradutele sale pitoresti pentru a observa arhitectura sa magnifica.

Göreme, Turcia. Este un oras mai mult decat incredibil construit de catre Romani. Unele cladiri de aici sunt sculptate direct in piatra.

odense

Odense, Danemarca. Chiar daca este al treilea oras ca marime din tara, Odense inca mai are stradute pitoresti mici, unele mai dragute ca altele. O adevarata placere sa te plimbi printre cele mai colorate casute.

Ittoqqortoormiit, Groenlanda. Un oras cu un nume greu de pronuntat, foarte izolat, care apartine de Danemarca si la care se poate ajunge doar cu avionul din Islanda, apoi cu un elicopter.