Top 6 orase de descoperit in 2016

Photo of author

By AncaP

Inca nu stii pe unde vei ajunge in anul 2016? Nu ai niciun plan atunci cand vine vorba despre cele mai frumoase vacante? Vrei sa schimbi putin aerul sau pur si simplu sa te bucuri de aventura? Iata un top al oraselor must see in 2016.

sardi

Alghero, Sardinia. Aflat in partea de vest a Sardiniei, Alghero este un oras cu un farmec medieval minunat. Un oras care a stiut cum sa isi pastreze traditiile catalane dar si limba catalana care ofera o multitudine de activitati culturale. Nu departe de Parcul National Regional di Porto Conte, cei care vor sa se relaxeze pe coasta sau in padurea doemniului Le Prigionette vor fi incantati cu siguranta.

Napoli. Bine ai venit in partea de sud a Italiei. Aici te invitam sa descopei centrul istoric magnific si sa te plimbi pe fabuloasa strada Via San Gregorio Armeno care are o multime de comori ascunse.

pise-tower

Pisa. Daca treci prin acest oras, trebuie neaparat sa ii vizitezi faimosul turn, trebuie sa te pierzi prin centrul sau istoric fermecator cu o multime de cafenele si restaurante traditionale… orasul se poate descoperi cu bicicleta mai ales atunci cand este cald.

Daca vrei sa ajungi mai departe.

Havana. Fie ca iti doresti o plimbare mai romantica pe o plaja sau un circuit cultural in centru, Havana are o multime de lucruri de oferit. O dupa- amiaza la Muzeul National de Arte Frumaose, descoperirea istoriei a celebrei Plaza de Armas, o plimbare la bordul lui El Malecon pentru a aprecia frumusetea naturala a orasului… sunt doar cateva idei.

moscou-kremlin

Moscova. Este o capitala si un oras foarte dinamic, un loc cosmopolit unde ai ce face. Dupa ce a vizitat numeroasele sale muzee, te poti relaxa intr-o baie cu aburi « banya » sau sa te plimbi in parcul Gorki.

Tokyo. Un alt oras unde nu ai cum sa te plictisesti. Un oras intre modernism si traditionalism, cu cele mai frumoase gradini ale Palatului Imperial, cu ciresi in floare fabulosi, cu faimosul sau metrou, cu temple, muzee si Turnul Tokyo Skytree sau templul Sensoji un loc foarte frumos de descoperit.