5 sfaturi pentru a te bucura din plin de gene false

Photo of author

By Razvan

Ochii reprezinta oglinda sufletului si sunt partea corpului care exprima si comunica cel mai mult, in afara de gura. Este normal sa ne dorim niste ochi expresivi, care sa atraga si care sa comunice tot ceea ce ne dorim noi sa o faca. Din fericire, traim intr-o societate in care aspectul fizic poate sa fie controlat din ce in ce mai bine. Machiajul, genele false si chiar si lentilele de contact pot sa schimbe in totalitatea modul in care o femeie este perceputa.

Elementele pe care le vom analiza sunt genele false. O pereche de gene false poate sa schimbe foarte mult infatisarea unei persoane si daca sunt aplicate ca la carte, pot fi extrem de rezistente si inofensive pentru sanatate.

Ce trebuie sa stii despre genele false?

Atunci cand te hotarasti sa te bucuri de o pereche de gene false, trebuie sa stii ca exista doua tipuri : de tip banda si individuale. Cele de tip banda sunt cele care se aplica cel mai usor, oferind o privire foarte bine conturate in timp ce genele individuale sunt aplicate mai greu si sunt adresate persoanelor care au gene foarte rare. Daca iti doresti sa te bucuri cat mai mult de genele false aplicate, trebuie sa respecti cateva sfaturi utile:

  • Manevreaza-le cu grija. Daca sunt manevrate cu grija, acestea pot fi curatate de adezivul folosit pentru lipire si pot fi refolosite.
  • Foloseste un betisor de urechi pentru aplicarea adezivului pe gene. Acesta ofera un control mai mare asupra aplicarii si iti permite sa eviti murdarirea genelor. Dupa aplicare, adezivul trebuie sa se usuce timp de 30 de secunde inainte de a fi aplicat.
  • Curbeaza genele cu un aparat special. O astfel de actiune iti ofera o privire naturala si foarte expresiva. Curbarea se face dupa 5 minute dupa ce geana a fost aplicata.
  • Acopera adezivul cu un fard cat mai inchis la culoare. Daca vrei sa acoperi adezivul, in asa fel incat genele sa para cat mai naturale,il poti acoperi cu un fard inchis la culoare, care iti va oferi o imagine foarte placuta.
  • Indeparteaza genele false inainte de a merge la culcare. Nu este indicat sa te culci cu genele false aplicate pe pleoape, deoarece pot sa provoace destul de multe iritatii. Eliminarea lor se poate face prin aplicarea de demachiant la baza pleoapei. Acesta trebuie sa actioneze pana la 2 minute, inainte de a fi desprinse genele. Daca desprinderea se face cu grija, incepand cu coltul exterior, catre cel interior, genele pot fi refolosite si a doua zi. Asigura-te ca dupa ce sunt indepartate, acestea sunt inmuiate in apa calda dupa care sunt lasate sa se usuce intr-un prosop curat.